Kaksi tonttua, yksi tajunnantila.H: Heräsimme Kai-Pekan kanssa pierun ääneen. Kumpi se oli, tästä ei ole varmuutta, eikä oikeastaan tarvettakaan olla. Huone oli hävityksen kauhistus. Kuka oli lotrannut maggista Kai-Pekan hattuun?

K: Min pipo! Häpäisty, ja Suomen suosituimmalla valkoviinillä sotkettu. Oli ihanuutta laittaa lätsä päähän aamulla.

H: Vahva tunne Turun onnistumisesta leijui atmoksessa jo aamupäivällä. Turussa oltiin onnistuttu aiemminkin. Jälleen apunamme olisi eräskin Tero ”Terrorizer” Nordlund. Puhelu vain ja a’vot, koko porukalle hoitui kassillinen huumoriasuja ja -tarvikkeita tavanomaista Stam1na live-show’ta ryydittämään!

K: Terskan kassi antoi meille makoisat naurut. Muistan aina sen näyn, kun Kake ”Miehuus” Velin pukeutui mekkoon. Siinä oli jotain käsittämättömän erikoista.

H: Tupa oli myyty till slut jo i morgon bitti. Eiku mitä vittiä.

K: Hello Turku, täällä puhuu spurgu!

E: Pitäisköhän se ladyboy-kuvakin laittaa tänne

H: Ei saatana. Tulee liikaa sanomista. Poliisilta. Vai mikä vitun siveysvirkailija onkaan.Lady Papa ja Tekniikan ihmelapset pitävät harjoitukset.H: Ripulit veti aivan saatanan kovin. Vesitankkausta harrastaessa oli nautintoa, puhdasta nautintoa seurata Lappeenrannan laiheliineja Klubin yläparvelta, yön pimeydestä. Jarvan Matin blastbeat-toiminta veti kyllä sanattomaksi. Molempien käsien pätke oli vitummoista. Ikinä nähnyt vastaavaa… Jos Kake kuolee salaperäisesti, niin Jarvan Matti on saatava Stam1naan!

K: Ripulit taitavat olla aika hyvässä vireessä. Kyllähän heidän toimitusta katselisi useamminkin, jos vain keikkalavat antaisivat tilaa.Pojat panevat maaten pitkän päivän päätteeksi.H: Keikasta ei voi sanoa mitään pahaa. Vittu, perfecto maxima. Ei mitiä järkiä, ingen tingen annorlunda! Vi spelad av den unga häxlinger på springen. Folken började att vokale mycket. Det var ett tinga att lera, jag måste sage!

K: Jos keikka alkaa sillä, että 5 hameisiin pukeutunutta miestä kävelee hassut lasit päässä ja megafoni kädessä lavalle, veivaa täpötäydelle turkulaisyleisölle, pistää ”väliajalla” teknikot soittamaan hissimusiikkia (tämä oli muuten valo-Tuomaksen ensimmäinen soittokeikka!) ja vetävät vielä tuplaencoret, niin eihän se voi olla huono. Ja sehän oli ihan vitun hyvä. Hurja Turku, jesh!

E: Uskoakseni tämä oli ensimmäinen kerta, kun strippaan keikalla.

H: Efter det spelat av Stam1na vi brukade att drikka upp våras euros. Det är det bästa arbet efter dettan där vittu jättipotti! Jag måster sage att i Åbo det finns jätte lyckik medborgare, vemsom bailar liken det var den endaste dagar, perkele!Our work here is done! Kuva: Johanna MickelssonK: Jarvan Matti teki temput, ja nukkui yönsä ulkona mystisten voimien lumoamana. Onneksi ei käynyt mitään, koska muuten emme välttämättä saisi seurata jatkossa tämän kulttihahmon toimintaa. Jarva, miul on siun munakarva!

H: Matheus Jarwelin, du är min favorit!Matti Jarva, meidän sankarimme.