H: (ennakkomerkintä jo tiistaina 20.7.) Aioin olla humalassa Hämeenlinnan yössä. Onnistuinko?!Aivan todella omituisia (muisti)kuvia Hämeenlinnasta.H: (merkintä 29.7.) Onnistuit, Antti. Yöpitsat, Saikkosen kanssa kaataminen, täydellisen tuntemattomat kotibileet Hämeenlinnan keskustassa… Kaikki oleellinen tapahtui. Tavallaan kaikki tämähän alkaa olla jo kaavamaisuudessaan tylsää.

E: Ja Mariska ja Pahat sudet – vitin hyvä! Ja ukkonen ja hirvittävä rajuilma baarista lähdettyä! Alastomia miehiä kaatosateessa keskellä autotietä.

K: Missasin bileet baarissa, ja missasin bileet kotona, koska päätin jäädä Hämeenlinnaan ”bailaamaan”. Hyvä Kai-Pekka, hyvä.

P: Voin nimittäin kertoa, että oli vitin hyvä keikka! Homma toimi alusta asti. Kerrankin jätin kreisibailut väliin ja pääsin Hyrkkälän, alias Lemi-saurus, kyydillä snadiin. Kuuntelimme matkalla mustaa metallia.

K: Muistelisin keikan jälkeisen fiiliksen olleen korkealla. Jos leikitään, että Qstockin vetoa ei ole vielä tapahtunut tähän päivään mennessä, niin Wanajan veto oli ainakin omalta kohdaltani tähän mennessä kesän paras. Tiedä sitten johtuko 50min slotista, vai mistä, mutta vitin hyvä keikka tuli vedettyä! Pois roudatessa mukaan meinasi lähteä Kentin pedaalit, ja taas paikan päälle meinasi jäädä Emilin kiippariständi ja meidän rumpu- ja kitaramikit.. Jouduimme murhaamaan useita ihmisiä, paljain käsin.

E: Keikalla oli samaan aikaan kylmä, mutta lämmin.

H: Keikka meni jotenkin vaan vitun hyvin. Vaikea selittää. Lämmittelemättä lavalla, pienessä etukumarassa, Maggista särppien… Ja Jean Sibelius joka vitun välispiikkiin. A’vot....Ja äkisti kaikki olikin ohitse... Kuin helteessä kypsynyt väkivaltainen painajainen.