Käppäilin House of Rockiin basso kädessä kuin paraskin rokkitähti. Paikalle olivat ennättäneet jo valo-Tuomas, hullu-Antti, monitori-Oksu ja ties ketä muita. Juhlimme jälleen näkemistämme tuopposilla ja savukkeilla. Kohta paikan päälle eksyikin jo loppuryhmä ja roudaus oli tosi asia.

Paikalle saapui myös viimeistä kevätkiertueen yhteiskeikkaa meidän kanssa vetelevä iki-ihana FM2000. Pakkohan siinä oli tutustua heidän kauniin keikkabussin sisältöön ja ottaa poikien kanssa parit töllit. Iltapäivä meni leppoisasti alkoholituotteita maistellessa ja jalkapalloa potkiessa Horon pihassa. Ovat muuten FM:n pojat melkoisia jalkamiehiä, niitä vastaan ei kyllä uskaltaisi futismatsia ottaa. Toisin kuin vaikkapa Mokomaa vastaan mikä myö voitettaisiin mennen tullen…Tsekit alta pois ja herkullista lasagnea naamariin takahuonetiloissa. Ruoat lärviin ja alakertaan kattelemaan FM:n tsekkiä. Tässä vaiheessa pappa-Jusbaum kävi kovasti estelemään, että älä nyt mene sinne ja yritti kovasti keksiä jotain typerää kysyttävää, jotta jäisin alakertaan. Vanhuudenhöperöksi häntä ajattelin ja lähdin patsastelemaan Pieksämäen nerojen tsekkailuja. Syy vanhuksen estely-yrityksiin selvisi pikapuolin: FM-miehistö aikoi yllättää meidät soittamalla pätkän K3S biisistä. Sori, pojat. Meni yllätys nyt vituiks, mutta mitäs olette niin hyviä ettei malta olla katsomatta soundtsekkiäkään!

Tämän jälkeen oli aika ahtautua 20 ihmisen voimin miun pieneen yksiöön ja sen saunatiloihin. Harmi ku ei ollu kameraa messissä, oli hauska näky kun 10 ihmistä istuu lauteilla ja loput 10 seisoo lattialla saunassa. Tästä kuitenkin selvittiin ja kohta olikin jo aika lähteä tarkistamaan pieksämäkeläistä taidetta Horon uumeniin. Ja kylläpä muuten toimi taas! Ei pysty käsittämään miten joku bändi voi vaan olla niin hyvä. Täyttä juhlaa koko keikka! Jos mie saisin päättää, ni FM:t olisivat jokaisella keikalla meidän lämppärinä.FM:n setin loppuvaiheessa oli kuitenkin pakko lähteä selvittämään omaa päätä bäkkärille… Vitut siitä mitään tullut. Keikka kun alkoi, niin loppuunmyyty Kouvolan yleisö sai jo ensimmäisessä biisissä todistaa kun meikäläinen kaatoi Hyrden stäkin törmäämällä siihen. Näin toimii vain ja ainoastaan rautainen ammattilainen! Keikka oli muuten kait aika hyvä ja nähtiinpä kuulemma loppukeikasta lavalla niin Lääke-videon asusteisiin pukeutunut Viikatteen Kalle, kuin myös Stam1na-naamareihin sonnustautunut alasti kekkuloiva FM2000! Eli meininkiä kyllä riitti.

Keikan jälkeen porukka hajaantui ympäri Kouvolaa tekemään mitä eriskummallisimpia asioita. Eipä miulla enempää kerrottavaa tästä keikasta ole. Kiitos Kouvola! P.S. FM2000-sivuilta löytyy myös raporttia heidän näkökulmasta Jorma tai Lasse -keikkoihin. Turku – Tampere, Virgin Oil ja Kouvola.