Faktaa heti kärkeen: Pikaisen laskutoimituksen mukaan Kivenlahden keikka on järjestysnumeroltaan 171. sitten vuoden 2005 debyytin levynjulkaisukeikan. Kesäkuun alkupäivien helteet vaihtuivat sateiseksi ja kylmäksi merimaisemaksi. Viereisessä teltassa kättä käppäsivät muiden muassa Herra Ylppö ja Dani Filth. Viinaa oli riittävästi ja odotukset korkealla. Seuraavassa yhtyeen jäsenistön puhelinraportti keikkabussista vain muutamaa tuntia esiintymisen jälkeen: Stam1na.com on Suomen nopein yhtyekotisivusto!Kai-Pekka ja Teppo Velin valmistautuvat yhteiseen retkeen.A: Tein aamulla juustokakun. (KP: korjaus; tein aamulla juustokakun vessanpönttöön.)

A: Bussi on verhoutunut hopeaan. Se on uusivanha. Kake oli myöhässä, koska sillä oli bisneksiä, eikö niin kake?

K: Ei. En laittanut herätystä, ja nukuin pommiin. Heräsin 11:45 ja kello 12:00 oli lähtö. Pukaron Paronissa oli ruokapaussi, jossa törmässimme Maija Vilkkumaan koko porukkaan. Maija poikien kanssa oli matkalla Imatralle, ja kertoivat tulevansa huomenna Kiveslahti Rockiin. Söimme hampurilaisia ja kävimme paskalla.

A: Maija oli kaunis. Hänellä oli päällään harmaa neule, ja hän näytti sille, että hän olisi huumeissa.

KP: Anna minulle kaksi huumetta. Toinen niistä iloisuuteen, toinen myötähäpeään.

K: Keikka oli kylmä, paska, huono, hävetti, ehkä viikon päästä pystymme suoriutumaan omalle tasolle.

A: Keikka oli paska, mutta Janne Joutsenniemi ja se nuori nainen, joka tekee meidän biiseistä (KP: korjaus: ripuli)

KP: Kaukosäädin, ihminen

A: Kaikka sensuroi minun; mutta onneksi minä tiedän totuuden, ja olemme Lappeenrannassa ryyppäämässä kohta! Parasta on reaaliaikainen Internet, vittuvittuvittu

Kake: oslooslooslo

Jyri: Takaa-ajettu kuin koira on Kaikan parta. Ei miulla sen ihmeempiä, pojat jatkaa.

KP: Ihmiset, tulkaa mutteriin (?). Venäjältä vain 3 tunnin ajomatka. Peniksen herra on nöyrä (?). P.S. Tarvitsen lisää auttajia.

A: Emil, you’re fired. Pianisti, you’re hired.Kesä on avattu, karpalolonkerot killillään ja paskat housussa.