42916
Larry the legend
Kiitos rajasta teille koko yhtyeelle ja andylle sanoista. Oli hieno kokemus kuunnella ensimmäistä kertaa ilmestymisen jälkeen.

Br, larry the motherfuckn legend
vastattu: 10.08.2022 | klo 13.28
Dear Larry, lead the way!
42915
kauris
Haavoittunut eläin on helpompi alistaa kuin villi metsäkauris. Pysyykö metsästäjä saaliinsa perässä vai antautuuko saalis metsästäjän väkevyydelle? Karkuun, takaisin metsän pimeyteen voisi myös kätkeytyä mutta halu tutustua uuteen, miellyttävään tunteeseen on liian vahva.
vastattu: 10.08.2022 | klo 13.28
Runous on vaikea laji.
42914
Uudetkybät
Onko mitenkään mahdollista että muistelisitte/kertoisitte miten tuo UKK levyn kitarasaundit on saatu aikaiseksi?
vastattu: 10.08.2022 | klo 13.26
https://www.stam1na.com/category/tuotantomuistelot/uudet-kymmenen-kaskya/
42913
Leikityttää(kö)
Lumoava katse. Saanko olla vastaan taisteleva orjasi, Herrani? Tarvitsen kuritusta, olen ollut hyvin tuhma tyttö
vastattu: 06.08.2022 | klo 22.30
Lenkille sieltä.
42912
Hydrogenium Fumus Omnes
Mitkäs on herrojen suosikki paikallisruokia Lappeenrannan Vety/Atomi-vyöhykkeen ulkopuolelta?
vastattu: 06.08.2022 | klo 22.29
Oulun Teurastaja on aika penteleen kova. Lemin särä, tietysti, myös. H

Paikallisherkkuja taitaa aika harvoin saada vegenä, mutta Kauppuri5 on kova, Joensuun Kerubi ja Jyväskylän Beans&More on aina ohjelmistossa, kun on kylillä. kp
42911
Stadilaista vieraanvaraisuutta
Ehdoitan että keräämme adressin jolla saame Stam1nan espalle esiintymään ensi kesänä. Pienet alku lämmöt ennen tuskaa, jos teidät kiinnitetään tuska 2023 riviin.
vastattu: 05.08.2022 | klo 11.14
Riittääkö jos esiintyy ESP:llä?
42910
H:lle
Videossa ihan hauskat layerit. Alitajunnat on kyllä hauskoja. Tykkään näistä leikkauksista ja hauskoista tunteista taustalla. Yllättävää nähdä tälläistä vaatetusta mutta eräällä tavalla tykkään. Ymmärrän hyvin, miksi ulkomaalaiset tykkäävät tästä ja olen samaa mieltä. Pitäisi varmaan lopettaa katsomasta tätä yhä uudelleen. Ja näätte vielä datat. Erittäin seksuaalista [peittää silmänsä] Tämä jää soimaan päähän, joten hienosti onnistuttu markkinoinnissa. Laittaa haluamaan tuotetta. Vai sellainen tarinan kertoja! Ja kerran vielä. Miten tätä voi katsoa peittämättä silmiään? Ja sitten englannin kieliset lyriikat: Nuori 60 vuotias, näyttää nuoremmalta ja yksinkertaisesti todella hyvät suomi-englanti lyriikat olette saaneet kasaan. Ulkomaalaiset tykkäävät aivan varmasti. Meinasitteko hommata ulkomaisia matkailijoita käymään Lappeenrannassa? Ovelaa markkinointia.

Ja sitten Novos Ordo Mundi -livekeikkaan, missä soititte koko levyn. Minulla on ääni tallennettuna, nyt kuuntelen ensimmäistä kertaa ilman kuvaa, joka sekoittaa liikaa aisteja. Pitäisi opetella käyttämään noita muitakin aisteja paremmin. Hallitset maailmaani ja minä olen ainoa, joka voi oman maailmansa tuhota. Pelko on turhaa, ole itsesi ja käytä mielikuvitustasi. Miksi se olisi vain lasten etuoikeus? Ole ikuinen lapsi, opit nopeammin ja kehityt. Ja kyllä kummassa päässäkin voi olla jumala, tasapainoa. Sitä kai se 'jooga' sekä 'jin & jang' on. Mahassa tuntuisi olevan perhosia. Joko se tietoinen puoli alkaisi ymmärtämään vähitellen maailmaa? Pitäisi muistaa kuunnella, mitä sitä oikein laulaakaan. Egot tykkäävät tulla välillä riehumaan. Olet viihdyttävä diiva, joka on löytänyt saman tyyppisiä kavereita bändiin. Erilaisiahan te olette, sehän nyt on selvää mutta ilmeisesti juuri siksi tulettekin niin hyvin juttuun. Vaikka Hyrdellä ja Pexillä näyttäisikin olevan sitä pippelin mittailua, niin kyllä ne kissat ja koiratkin toimeen tulevat. Tulee vastavoimaa. Tykkään vähän raadella, sori siitä. Mutta kun tiedä onko se hyvä vai huono tapa, toivottavasti selviätte elossa näistä minun kirjoituksista. Ehkä olisi pitänyt jäädä pelkälle runo puolelle. Jos kuvittelet olevasi yksin, niin minä voin auttaa sinut pois. Näet pahuutta, oletko nähnyt sitä jo lapsuudesta niin kuin minäkin? Ja tiedän, että olet unityyppi. Olen hyvä piiloutumaan mutta sinä olet liian hyvä löytämään. Mitä muita taitoja sinulta vielä löytyy? Ehkä jätän analyysin tältä erää tähän, menee liian syvälliseksi. Jos olisit jäänyt asumaan sinne, missäpäin synnyit, olisit voinut käydä Rientolassa keikalla kun olin 7-luokalla. Muistaakseni siellä taisi käydä vähän kauempaakin nuorien bändit keikalla 'discoissa'. Ja kauempaa nuoret tulivat katsomaan bändejä. Harmillista, kun sellainen on loppunut. Siis isot nuorisotapahtumat koulujen aikaan viikonloppuisin, jossa nuoriso voi kokoontua kauempaakin kavereiden luokse. Nuorison isot discot voisi tulla takaisin, jossa olisi muistakin paikoista bändejä tai vaikka kuuluisampiakin bändejä.
-----------------
Pyyntönä olisi, että editoisit rankasti tekstiäni vaikka lauseeseen tai pariin ja vastaisit jotain. Nimimerkin voi myös vaihtaa. Ja vaikka järjestystä. Voinko keskustella tätä kautta? Haluaisin opetella ilmaisemaan tunteitani kirjallisessa muodossa ja toivoisin keskustelukumppania. Ja haluan jutella myös muiden jäsenten kanssa, koska vaikutatte liian mielenkiintoisilta. Olen vielä liian tyhmä, joten pahoittelut. Vaahtoaminen pitäisi yrittää jättää pois. Vielä on onneksi paljon kehitettävää.
vastattu: 05.08.2022 | klo 11.13
Tässä on kyse varmaankin Hydrogenium Fumus Omnes -humppavideosta. Sekä läpisoittostreamista, mistä tuntuu nyt olevan jo pieni ikuisuus. Humppahomma ei liity Stam1naan periaatteessa mitenkään. Jeps ja jups.
42909
Vituttaa omat ystävät
Hei Staminan orkesterijäsenet.
Minulla on aivan ääripään "puristi" ystävä jonka olen tuomassa ensimmäistä kertaa katsomaan teitä livenä. Kysymys kuuluu että kuinka saan tälläisen FuCkInG SlaYeR Boomerin nauttimaan Stam1nasta niinkuin normaalit ihmiset?!?
vastattu: 02.08.2022 | klo 13.18
Kertomalla hänelle että nämä Stam-Yks-Nan soittajat ovat samanlaisia Slayer-boomereita kuin hänkin.
42908
Puhuuko aina sama mies
Sitä kun ehtii miettiä kaikenlaista, niin olenpa miettinyt tässä Hyrden suhteen niinkin syvällisiä, että voitko erotella selvästi itsesi eri ilmentymiksi sitä lavaeläintä, joka Stam1nan keulakuvana rähisee ja lavojen ulkopuolista pohtijaa. Meneekö Stam1nan kanssa lavalle (aina) se räväkkä ja hyvässä mielessä uhmakas Hyrde, kun taas vaikkapa haastatteluissa uho putoaa ja ollaan ihmisiksi niin kuin tuollaisessa vuorovaikutuksessa ihmisiä kohdatessa yleensä ollaan? Meinaan, että sen verran tavallinen pulliainenkin tajuaa, että lavalla on hyväksi huokua villiä energiaa ja toisenlaisessa tilanteissa on suotavaa olla, paremman adjektiivin puutteissa, leppoisampi.

Hyrden tekemisiä seuratessa erehtyy jopa miettimään, että nythän tuolla Puoli seitsemän sohvalla istuu ihan eri ihminen kuin Tuskan lavalla piehtaroinut metallimies. Sama mies se kai on. Mutta onko ollut alusta asti selvää, että lavalla ollaan niin kuin lavalla ollaan ja muissa julkisissa tilanteissa siivotaan suuta ja sitä rataa. Nimiä mainitsematta tuntuu, että jotkut tekijät jättävät esmes juuri haastatteluihinkin jonkinlaisen uhon päälle, mikä tuntuu hyvin turhauttavalta roolilta, vaikka sama uhmakkuus olisikin festarilavoilla omiaan villitsemään ihmismeriä.
vastattu: 29.07.2022 | klo 10.36
Aihealueemme on esiintymistaide ja sen ilmentymät. Plus edustustehtävät, jotka nekin poikkeavat aika suuresti henkilön arkiroolista tai olemuksesta. Olen kunkin julkisen esiintymiseni yhteydessä mahdollisimman läsnä, se lienee lähtökohta. Fyysisen läsnäolon ja esiintymisen tyylin määrittelee kulloisenkin asiayhteyden rytmi, sävy, asiapitoisuus ja muu seikkaloinen. Vetelen livenä aivan eri tyyliin Stam1nan keikalla kuin vaikkapa akkarikeikalla veljenpojan synttäreillä. Ja sitten kun istun piinapenkissä suorassa televisiolähetyksessä asiaohjelman kuvauksissa on toiminta taas omanlaisensa. Ei kai tuossa sen kummempaa. Ihmisillä on eri rooleja erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin: näin luki ainakin Savitaipaleen lukion psykologian kirjassa. H
42907
Sanoja sanoja
Onkos Hyrdellä jotakuta suosikkisanoittajaa kotimaasta tai ulkomailta, metallin piiristä tai sen ulkopuolelta? Kenen lyriikka nappaa tai on suorastaan innoittanut oman kynän liikkeitä?
vastattu: 29.07.2022 | klo 10.30
Jarkko Martikainen on tietysti kotimainen mestareiden mestari. Englanniksi kirjoittavista on vaikeahko sanoa, natiivi kyseiselle kielelle kun en ole. Enimen? Eiku Eminen.
42906
Hand
Millon soi Kulliman livenä
vastattu: 29.07.2022 | klo 10.28
Se saattaisi olla linnareissu koko porukalle. Enkä puhu nyt presidentin juhlakutsuista.
42905
Lammas paimenen laumassa
Mitä omia kappaleita teillä on joita ei todennäköisesti tulla kuulemaan festareilla tai halli/klubi maisemissa?
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.44
Yleensä treenaamme festari/klubirundeille reilu 20 biisiä ja settejä pyritään vaihtelemaan paikkakunnittain tai jos on tuplakeikkaa.
42904
Veda
Onko uutta musiikkia luvassa milloin?
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.43
Meidän osaltamme luultavasti ensi vuonna.
42903
Vanha käyrä
Omaan kylkeeni ylös sä Velin??? Mikä homma?? Olipa hienoa nährä livekeikkaa pitkästä aikaa Kouvolassa!
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.42
Neroutta! Kouvola toimii aina!
42902
Milla
Sirkkeli-tourilla on ollut aika monella keikalla lämppäribändi. Valitsetteko itse lämppääjät vai ehdottavatko / päättävätkö keikkamyyjä tai -paikka bändejä? Kuunteletteko lämppäreiden esitykset vai meneekö se hetki oman shown valmisteluun? Jos olette tsekkailleet niin voitteko laittaa suosituksia esiintyjistä.
Näkemisiin.
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.42
Joskus harvoin keikkapaikat järjestävät itse lämppärinsä. Eli reilu 90% bändeistä on meidän valitsemia ja pyytämiä. Mitäs näitä nyt on ollut... Stoned Statues, Kasvoton, Bob Malmström, Ikinä, Tyhjä, Unborn Generation, Susivainaa, Madred ja ties mitä tsekkaamisen arvoisia.
42901
Maxi
Tuskan keikalla olin ottavani saman nuotin kuin kitarasi, ainakin kuvittelin niin, ja tuntui että tapahtui jotain suurta sisälläni. Kiitos keikasta ja kiitos että teette uutta musaa ja kierrätte. Sitä tarvitaan!
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.39
Ok, kiitoksia!
42900
Lahtis
Olipahan hikinen keikka Lahdessa eilen. Hieno ilta, kiitos!!
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.38
Kiitos!!
42899
pakkokysyy
On varmaan jo joskus udeltu, mutta oliko tuo 8 kielisten käskyttäminen tässä? Lähinnä siis mietin että oliko sen soittaminen vaan niin hankalaa tms, että ovat jääneet ainakin keikoilta nyt pois? Terkut kikkeliMikkelistä, ois kiva nähdä teidät joskus pitkästä aikaa täälläkin!
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.38
Näyttäisi siltä, että vellosten suurin into kaseilla soittamiseen on jäänyt taka-alalle.
42898
Stöge
VA10 keikkajulkaisun tarve on kriittinen. Vittu mikä keikka, huhhuh. Te kuvasitte sen, julkaiskaa jo. Ostan tuhat ja sata kopiota.
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.37
"Älä ulise, Vomppe!"
42897
Stadin la mambo
Teitähän ei saa espalle esiintymään edes akustisena? Vai saako?
vastattu: 28.07.2022 | klo 19.36
Liikaa hesan slangia. "e
Espa", "akustine"...
Katso kommentit