42534
Metsästäjä
Taival albumi on kovinta ja syvällisintä tavaraa mitä tähän mennessä on vastaan tullut. Luukutettu on ja vieläkään ei kaikki aukee. Mahtavaa! Kiitos!
vastattu: 12.09.2021 | klo 14.13
Oivallista. Kiitos.
42533
Lem1n ä1ät
Hürdl: onko lemiläinen Matti Maajussille morsian -ohjelmasta siulle jotain sukua? Ihan on samoja piirteitä jotenki havaittavissa.
vastattu: 12.09.2021 | klo 14.13
Mitähän ihmettä nyt taas... Onko meillä sama sukunimi, vai pelkkä lettu? En tiedä. Pahoittelen, Matti. H
42532
kaz
Oletteko innokkaita lukemaan levyarvioita omasta tuotannostanne? Entä onko suhtautumisenne kritiikkiin muuttunut vuosien saatossa siitä kun aloititte? Vai onko levyarvostelijoiden mielipiteet yhdentekeviä?
vastattu: 07.09.2021 | klo 11.02
Niitä on ihan hauska lukea, kuten kaikkia muitakin mielipiteitä ja näkemyksiä mein musiikkiin, mutta levyarviot ei omalla kohdalla ainakaan vaikuta mihinkään omiin tekemisiin. kp

Itseasiassa, mietinkin tuossa männäpäivänä... Olisi mukavaa kuulla ja lukea enemmänkin arvioita albumeista ja keikkaloisista. Moni alan printtimedia on kuollut ja someajan arvostelujen tarjoama feedbäk on jotenkin vähän köykäisempää. On aina hienoa saada palautetta asialle vihkiytyneeltä toimittajalta/kriitikolta, ei vain unboksaavalta amatööribloggarilta. Mikään ei voita kunnon analysointia ja spekulointia. Sitten voi taiteilija olla aina joko vähän möks tai että "sitähän minäkin". H
42531
Koir. Pers. Pih.
Jos Rantala antaisi teille paskaa lahjaksi, niin olisiko se hauskaa?
vastattu: 06.09.2021 | klo 11.13
Ai Kalle vai? Terkkuja!
42530
two-minded
"Minkä kokosilla kielillä kantsis lähtee ADADGBE virettä kokeilemaan? Oon pulassa? Jelp?
vastattu: 02.09.2021 | klo 14.58
Täältä löytyy infoa kielisoittajien vehkeistä."

Meinas lentää aamukahvit näppikselle kun luin teidän vastauksenne ja kuvittelin, että nyt ne Stam1nan pornokuvat ovat vihdoinkin netissä. Petyin!

Terveisin kaksimielisesti ajattelevilla on aina hauskempaa.
vastattu: 06.09.2021 | klo 11.13
Mukavaa viikon alkua!
42529
Hammaskeiju
Dear Stam1na.
Help a girl!
Haluaisin kysyä teiltä lupaa teettää itselleni pari haalarimerkkiä - albumin SLK kuvan ja teidän hampun. Merkit tekisi siskoni duunissaan alan liikkeessä ja ne tulisi vain omaan käyttöön. En ole näitä mistään löytänyt ja näin fanina sekä hammasalan ihmisenä tämä kismittää.
Miten on, annatteko siunauksenne tärkeälle asialle?
T. Hammaskeiju
vastattu: 03.09.2021 | klo 10.56
Anna sie Hammaskeiju männä vaan. H
42528
marloviisa
Moro!
Miekin lähtisin jo tollaseen 42519:n vikittelyyn. Olishan se hiano!:
"Erityistoiveena olisi pitkähihainen varsinkin tuolla keltaisella pukkispiraalilla. Tai jotain vastaavaa. Olisiko jo liian hieno?! "
vastattu: 03.09.2021 | klo 10.55
Tätä on suunniteltu jo aikoja sitten. Koitetaan saada tuotantoon mahd pian. H
42527
talouspaperiteline
Onko teidän takahuonetarjoilujen vaatimukset paisuneet vuosien varrella? Jääkö keikat tekemättä ilman hienointa kaskiviskiä tai jäkäläpitsaa
vastattu: 03.09.2021 | klo 10.55
Tuskin ne vaatimukset ovat ainakaan määrällisesti paisuneet. Raiderin toiveet ovat vain jalostuneet, eli pyydämme maybe juuri jotakin tiettyä labelia tiettyjä juttuja. Joskus niitä toimitetaan, joskus ei. Eipä ole yksikään keikka tainnut jäädä hoitamatta järjestäjän nihkeilyn takia, juuh. Kraken on hyvää rommia. H
42526
The Philosopher (HERÄTYS!!!)
Olin äsken salilla treenaamassa tavoitteena päästä väh. kitaristikaksikon tasoisiin lihaksiin, kunnes sain salamana ajatuksen mitä tapahtui mielestäni Jyväskylässä. Teoriani:

Olkkonen puhui välispiikissään "vanhoista hyvistä Lutakon ajoista". Edes sarkasmin tasolla tälläinen negatiivisuus ei ole hyvä merkki. Onko Olkkosen mielestä hyvät ajat takanapäin? Palautan nyt musiikillisen ajattelun oikeaan suuntaan: Te ette ole päässeet lähellekkään sellaista levyä kuin Deathin The Sound of Perseverance. Vaikka netin amatöörikuuntelijat väittävät mm. UKK:n jälkeen olevan paskoja levyjä tulleen, voin omasta puolesta sanoa että frendin kanssa ollaan todettu Nocebosta alkaen että "milloin se huono/edes keskinkertainen levy tulee", eikä ole vielä tullut.

Mutta Schuldiner on pyyhkinyt Dimella lattiaa ja tehnyt täydellisen levyn. YKSIN. Vielä huhujen mukaan miedoilla päihteillä. En ole moralisti. Olen realisti. Teillä on vielä hyvät ajat edessä, sillä ette ole tehneet sellaista biisiä joka on teidän "A Moment of Clarity". Jos joku bändistä väittää mielipidettäni vastaan, Edes Devin tai Pantera ei ole tehnyt sitä mitä Schuldiner on tehnyt. Ilman "EPO:a jne." Pointtini on, että siinä vaiheessa on hyvät ajat ohitse kun pääsette edes lähelle tasapelia Deathin vikan levyn kanssa. Vinkki: Hyrde vaihtaa sanoituksensa vähemmän kryptisiin ja vaihdatte progen enemmän melodethin suuntaan.

Jos ei tuo Deathin vika levy ole mitään muuta kuin täydellinen, olette vittu....menee tunteisiin kun Olkkonen edes vihjaa jotain negatiivista niin ei hyvä!! Pistäkää Scavenger of Human Sorrow soimaan ja miettikää edes onko joku biisinne, vaikka Eloonjäänyt samaa tasoa (täydellinen biisi, mutta Deathillä täydellisempi xD ), niin se tai Panteran Becoming ei ole yhtä kova työnäyte. Mutta mielipiteitä on yhtä paljon kuin persreikiä. Mutta netissä olevat kommentit on 99% laadultaan huonoja ja kaukana todellisuudesta. Päättäkää itse mihin tämä kuuluu. Rakastan musiilkianne ja käyn aktiivisesti keikoilla, mutta Olkkosen kommentti sai vereni kiehumaan. Jos siis tulkitsen oikein. Jumala, tai siis Metallijumala sanoo että HYVÄT AIKANNE OVAT VIELÄ EDESSÄ. Jos olette erimieltä, kokoelmalevyn tekoon vain. Itse suosin Deathin levyjä Humanista eteenpäin. Joku Mokoman tyypeistä ei. (Tyylitaju poissa) Suosikkiyhtyeeni ovat kolme tässä mainittua (pl. Devin/SYL) ainoastaan yksi on tehnyt täydellisen levyn. Uusin levynne todellista mättöä mikä maistuu entiselle puristille OIKEASTI ISOSTI. Seuraava levynne alkaa Ikoneklasmialla joka on Scavenger of Human Sorrow. Säveltäjästä viis. Tai sitäseuraava levy.

Jumalan siunausta teille oikeasti ja isosti. Mutta Schuldiner on tehnyt sen mitä Dime ei. Ilman kunnon douppeja. Tasapeli muuten. (Onkohan 100% totta, Schuldiner tietää itse)

Hyviä aikoja ja positiivisuutta kohti t. Sielunne ääni. Ammattipsykologi ja negatiivista sarkasmia, 1% prosentin mies... Ei ei ei.. paska päivä/hetki toivottavasti.

P.S. Älkää lukeko nettikommentteja liikaa. Rakkaudella, superfaninne. (Mutta ei sellainen joka mielistelee tyhjästä)
vastattu: 03.09.2021 | klo 10.52
Pekka tarkoitti varmaankin aikoja jolloin saatiin keikkailla Lutakossa ihan sisätiloissa. Ja niitähän on taatusti edessäpäinkin. Odotellaan vielä hetki. Pumppaa niitä lihaksia iha raivona, kyllä ne siitä vielä pullistuu! H
42525
Kyssäriä
Minkä kokosilla kielillä kantsis lähtee ADADGBE virettä kokeilemaan? Oon pulassa? Jelp?
vastattu: 02.09.2021 | klo 14.58
42524
Fafa
Erikoinen kysymys, toivottavasti ei liian yksityinen. Onko teidän työ Stam1nassa kirvoittanut minkäänlaisia hauskoja tai ei-hauskoja mielipiteitä/reaktioita isovanhemmilta? Itse soitan metallibändissä, enkä ole varma edes tietävätkö isovanhempani siitä. Mutta jos saisi sitä hommaa ihan työkseen tehdä niin varmasti esittelisin jotain tekemisiäni. Teidän kenkiin astuen esim. Provinssi -08 telttakeikka olisi hauska näyttää isovanhemmille painottaen, että sehän taidettiin aikanaan televisioidakin ylen toimesta.
vastattu: 31.08.2021 | klo 15.34
Hyvinhän tuo pappa on suhtautunut soittohommiin ja kyselee aina keikkojen perään. Kuulema hyvä, että on töitä 🙂 P

Mummo osti meikäläiselle ekan sähkökitaran. Mummolle terkkuja! kp
42523
Jojensuulaine
Ainut tapahtuma mihin koko kesänä oisin kerinnyt, ja samalla ensimmäinen metallikeikka jolle oisin päässy olis ollu tuo kerubin konsertti, kyllä ottaa päähän. Mutta paranemisia ja tsemppiä teille kuitenkin
vastattu: 29.08.2021 | klo 12.58
Mutta onneksi nimimerkistä päätellen olet paikallinen, ei tullut turhia junalippuja osteltua. Tsemppiä.
42522
ccp
Mikä on lastittoman pääskysen lentonopeus?
vastattu: 29.08.2021 | klo 12.57
Tarkoitatko afrikkalaista vai eurooppalaista pääskystä?
42521
Utelias
Jaksamisia kaikille!
vastattu: 26.08.2021 | klo 11.03
Hei kiitti!
42520
Ehkä ostan ehkä en
Minkälainen on setlist tuolle VA-keikalle, onko pelkkää veeaata vai jotain muutakin?
vastattu: 26.08.2021 | klo 11.03
On muutakin.
42519
Joo
Ostin Jyväskylästä molemmat myynnissä olleet t-paidat. Näistä varsinkin toinen eli "keltainen pukkispiraali" oli TÄYDELLINEN. Mitä jäin kuitenkin kaipaamaan oli ne keikkapäivämäärät selästä, sekä muiden oheistuotteiden puuttuminen. Hihamerkit, hikinauha, kortsut...

Erityistoiveena olisi pitkähihainen varsinkin tuolla keltaisella pukkispiraalilla. Tai jotain vastaavaa. Olisiko jo liian hieno?! Hyödyntäkää uuden levyn taidetta ISOSTI!!!

Onko teillä liikaa rahaa? Saikkoselle viestiä kun puhutte "luvuista" että kyllä laatu kiinnostaa.

Erinomaista syksyä koko bändille ja taustajoukoille.
vastattu: 26.08.2021 | klo 11.02
Kiitoksia! Kehitellään.
42518
Utelias
Tuleeko Helsingin jäähallikeikalle yleisölle sikapossukarsinat? Pääseekö passilla sisään vai tarvitaanko hammasharjakin?
vastattu: 26.08.2021 | klo 11.02
Emme tiedä vielä.
42517
Epätietoinen ja -toivoinen
Tuntuu, että kaikki peruttu pk-seudulla. Miten tuon 17.9 keikan kanssa?
vastattu: 26.08.2021 | klo 11.02
Jouduimme siirtämään sen 13. Marraskuulle.
42516
Semmosta mie vaa että
Mitä te aattelette kun kuulette fanien tulkintoja kappaleista? Saahaanko me ikinä nuottikirjaa?
vastattu: 26.08.2021 | klo 10.55
Olemme otettuja. Hienoa, että jengi jaksaa panostaa!
42515
nuutti
Onko uudella levyllä jokin biisi tai biisin osa, joka tuottaa hankaluuksia soittaa (tai Hyrdellä laulaa)? Muistelen hämärästi, että N.P.V.E.M-kappaletta joku teistä sanoi olevan erittäin haastava soittaa. En muista koskiko maininta koko biisiä tai jotain sen biisin kohtaa...
vastattu: 26.08.2021 | klo 10.54
N.P.V.E.M -biisin säkkärit oli rapsakat kitaristeille. Joskus myös helpon tuntuiset osiot saattavat kosahtaa studiossa syystä tai toisesta.
Katso kommentit