Kantturain Konttorit Kesä 2005 keikka nro 4

Huha! Joha ol aika lasettaa neljäs konttori täytee kantturoit ja aivokii antaa pelmannie riekkua ku viimest päivyä. Siin ei jäänt nimittäi naveta Spedekää hulluu hurskaammaks. Silmä seisuu!

Eli. Lemin kotopuolessa oli aika soittaa rimpauttaa. Hyvähä se oli laittaa nuottia ojoon kun treenikämpältä roudausmatkaa keikkapaikalle kertyi tuommonen kahdeksan kilometriä. A vot sano Kalle.

Lemin VPK:n organisoima kesätapahtuma Jalkosalmi Rock keräsi edellisvuonna Kivijärven rantamaisemiin tuollaiset rapiat 1100 immeistä, kekkereitä headlinetti silloin Tiktak. Voi loiri sano Salmine. Nyt sitten Peer Guntin ja nelisen muun bändin voimin oli tarkoitus pistää tavarat ojoon ja läski tummumaan. Katsomossa oli nimittäin ainakin Proffan, Kaken ja miukun äidit. Rupes nimittäin jännittämään. Äitille terveisiä.

Huh, olipa paljon hyviä juttuja illan mittaa havaittavissa, alla listattu muutamia pääkohtia ranskalaiseen tapaan:

– Täydellinen heinäkuun lämpö ja koko heimo samassa paikassa.
– Team JJ vain Jyrin voimin paikalla. Pelotti saundi. Jusbaummmm!
– VPK:n esisauna ja makkaraporukat. Uskomattoman parhautta.
– VPK:n lahjoittama uusi sammutustakki. Oranssi ja piru hieno.
– VPK:n järjestämä Kaken soittokypärä. Lampullinen. Para-s!
– VPK:n järjestämä Kaken soittopenkin korjausprojekti. Hitsausta!
– Nuorten ihmisten järjestämä pitti koko keikan ajan. P-a-r-s!
– Täysi järjettömät Spede-aiheiset/englanninkieliset välispiikit. Huha!
– Hyrden onnistunut surffaus keikan aikana Jyrin pannessa kitaralla!
– Kaikka ja Kake Peer Guntin maailman parahaalla keikkall Lemillä. P-r!
– Kaksi jättimäistä lammasta tunkee takahuoneeseen heti keikan jälkeen. Ihmetys ja aivot ovat jättimäiset! Mitä prklettä! Parasta!
– Äiti tunkee takahuoneeseen välittömästi keikan jälkeen kameran kanssa. Kokkeli ja bändäri lentää äkkiä ikkunasta muihi porukoihi.
– Paikallislehden toimittaja, kaksi järjestäjää, soittopojan vanhemmat ja lapsuusajan hoitotäti miehineen + Peer Gunt tunkee takahuoneeseen välittömästi keikan jälkeen. Kokkeli ja bändäri kiipeävät takaisin sisään.
– Pekkelin true-fanittajam jättämä riipaiseva rakkauskirje. Loiri!
– Kerrankin katsomon keski-ikä kolmenkympin tuolla puolen. Salmine!
– Ehkä maailman nopein roudauskeikka ja takaisinajo.
– Kaikkien lippisten ja wristbandien loppuminen myyntipisteestä. Ny olisi sitten Lemin osasto asiaankuuluvasti puvustettu.
– Aamuyön Lappeenrannan kirkkopuistoon siirtyminen, siellä viihtyminen ja haltuunottomainen munaporukka. Järkeähän siinä ei olt, mut tulipa tehtyä. Älkää kertoko äidille.

Hyrde/Proffa.