Rieskaa Tauluun -syyskiertue keikka nro. 1

Oliha se varma, ettei Stampan urpojen tarvi kesän jälkeenkään jäädä laakereilleen leppuuttamaan. Syksyn klubikiertue tulisi puristamaan viimeisetkin mehut jätkistä ja tekemään meistä vihdoin neroja. Meillä oli kunnia aloittaa kiertue syksyisessä Helsingissä paikassa nimeltä Nosturi. No eihän siin sit hittojakaan, totesi Kaarlos Saints pelottava virne naamallaan.

Jälleen kerran meihistö kokoontui Lemin treenikämpälle ja auto lastattiin kurinalaisesti. Mukaan saatiin myös uusia hienoja ja valkoisia t-paitoja. Itse olisin paljon mielummin nähnyt ne Stam1na-bikinit, joista olen salaa haaveillut. Siis tietenkin itseni päällä.

Saavuimme Nosturiin aikataulussa ja heti oli aloitettava diivailu, olimmehan pääesiintyjiä. Paikan muka pientä kokoa ja rumpuraiseria kommentoitiin ja tavarat levitettiin surutta pitkin lavaa.
Muut bändit laittakoon kamansa mihin mahtuu. Noh, Massikan ja TD:n miekkoset ovat sen verran mukavaa porukkaa, että diivailu loppui ennen kuin Kake ehti kissaa sanoa.

Bäkkäritarjoilu toimi taas moitteettomasti ja ukkelit viihdyttivät itseään ennen vetoa myymällä paitoja, joita meni iha vitisti ja tarkkailemalla lämmittelijöiden antia. Väkeä saapuikin paikalle odottamattoman paljon ja seassa näkyi ilahduttavan paljon Stam1na-paitoja ja tuttuja naamoja.

Keikka oli kuuma, hikinen, energinen ja kognitiivisesti vaikeasti prosessoitavissa. Päivän valon näkivät myös kaksi uutta rallia: Paperinukke ja Lapsen tekemä. Jos keikan hyvyyttä mitataan soittajien omalla fiiliksellä, oli Nosturin keikka eräs parhaista ever. Ei siitä juurikaan muistijälkiä muodostunut. Keikan jälkeen takahuoneessa oli kaikkensa antaneita ja tyytyväisiä miehiä.Ilta jatkui iloisissa merkeissä aamuun asti. Kiitos ihmiset, että jaoitte mahtavan illan kanssamme!