Hevoskebab! DANGER!!

P: Aah, Mikkeli tuo Jukan valtakunta, voi jos saisin pääni rinnalles kallistaa. Noniin, jälleen kerran retkueen suuntana oli Mikkelin Vaakuna, tuo ilon valtakunta. Ainut baari, jossa olen saanut juomat päähäni. Siis toinen ihminen on kaatanut juomaa päähäni. Syy tähän tempaukseen on edelleen allekirjoittaneelle mysteeri. Mutta onhan siellä muutakin, uusi paranneltu karaoke-huone, joka tulisi tutuksi keikin jälkeen.

Matka taittui rattoisasti tällä kertaa henkilöautolla, minä kuskina ja Hyyry pelkääjän paikalla soittaen välillä uutta Kotiteollisuuden videota tahi uusimpia suomenkielisiä rock-tulokkaita. Oli muuten hieno video ja hyvä biisi KT:ltä.

Perillä kävimme roudauspuuhiin ja mihin lie. Eräs asiaan vihkiytynyt kaverini kysyi joskus Saksan keikkiemme jälkeen seuraavan kysymyksen: ”millaista se on roudata tuolla Euroopassa?” Noh, mitä tuohon voi vastata, ihan samanlaista kai.. LOL

Illan keikkiä varjosti Emma-gaala, tuo Suomen Grammyksikin tituuleerattu palkintojuhla. Olimme ehdolla muutamassa kategoriasssa ja seurailimme läppäriltä lähetystä. Jotain hyvin hämärää siinä kyllä on, sopiiko tuollainen juhla Suomeen? Hynynen tietysti veti pisteet kotiin.

Stam1nan tekniikka veistostaiteen äärellä.

No ei tullut palkintoa tällä kertaa, mutta keikillähän sitä mielummin on kuin jossain hallissa pönöttämässä. Ennen tsekkiä on hyvä katsoa, että kaikki kamat on mukana ja toimintakunnossa. Etupään Jusballakin oli hyvin aikaa käsityöharrastustensa parissa.

Tällainen on Stam1na vuosimallia 2013: ukot vanhenee ja paikat ja kamat menee rikki. Onneksi on Jyri, kiitos jumalalle Jyristä. Se korjaa kaiken.

Keikki oli perus-ok, 8 +. Jotenkin omaa keskittymistä häiritsi pienet asiat, kuten monitorisoundi yms. jotka eivät tulisi edes mieleen, jos on ns. ”päässyt fiilikseen”. Muilla taisi olla hyvä meno ja yleisökin näytti pitävän.

Keikiltä jäi mieleen Kaken spiikit rumpumikkeihin ja Kaikan kattolävistys basson kaulalla. Oli aika siirtyä suihkun kautta karaoke-hommiin, jossa nähtiinkin harvinainen Olkkonen/Hyyrynen duo tulkitsemassa klassikkoa ”Las Palmas”. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, moro!

Kylän "pojat" kasselee Emmoja "sillä silmällä".