Kantturain Konttorit Kesä 2005 keikka nro 16

Edellisiltaisten runoiluiden siivittämänä oli vapautunut olo lähteä aamiaiselle. Tänään olisi keikka melko aikaisin, jo 13.20! Siirtymä ei ollut paha, ja auto starttasi suunnitelmien mukaisesti klo 10.00 kohti Pellava-arkku-rokkia! Klo 12.00 oli tarkoitus olla soundcheckissä, ja aikataulu näytti matkalla pitävän hyvin paikkansa. Vaan kuinkas kävikään?

..Jotain pitää ilmeisesti aina mennä persiilleen joka reissulla. Tällä kertaa se oli Mänttärin oikea takarengas, joka ilmeisesti erosi bändistä. Kello oli 11.40, matkaa oli 40km jäljellä, ja pitäisi saada uutta rengasta tai toista kyytiä ja vähä vitin nopeesti! Puhelimet ja Antti alkoivat laulamaan ja mie kaaduin hämilläni ojaan. No, saivatpahan pojat ainakin naurut.. Hetken arpomisen ja työkalujen etsintöjen jälkeen Lemin Bruce Willis, eli Seppo Velin ja Lappeenrannan David Hasselhoff, aka Jusbaum rupesivat vaihtamaan rengasta. Myö muut autoimme duunareita parhaamme mukaan, eli otimme valokuvia ja poltimme tupakkaa..

Matka pääsi jatkumaan täynnä nuorta ilmaa olevan vararenkaamme ystävällisellä avustuksella, ja Lammi alkoi jo lähestyä. Olimme keikkapaikalla noin kello 13 kieppeillä, eli meillä oli ruhtinaalliset 20 min aikaa pystyttää lava ja tehdä line tsekit. No, olihan siitä pakko se pari hassua minuuttia myöhästyä, mutta ymmärtäväinen yleisö antoi meille armia, ja pääsimme aloittamaan keikan 10-15min myöhässä, Riekin Masan ja Virtasen Aadolfin spiikkaamana.

Lammi on lähellä Lahtea, ja Lahden Torvessa oli viime keväänä aivan käsittämätön meininki, joten aavistelin ja elättelin toivoa siitä, että saisimme maistaa tänäänkin hieman eläintarhameininkiä. Ja voi Loiri! Siellähän pamahti pitti liikkeelle heti ekassa biisissä! Ja yleisön mylvintä oli päätä huimaavaa alusta loppuun! Sekoamista oli havaittavissa myös lavan puolella: pyörimistä, letin lennättämistä, yleistä spedeilyä ja ihan järkeviä välispiikkejä, as always! Itselleni jäi helvetin hyvä fiilis keikasta, niin kuin taisi jäädä muillekin. Hyvä veto aikaisesta ajankohdasta huolimatta, ja mukavaa että viimeisimmilläkin kesän keikoilla on pysynyt sama loistava yleisfiilis!

Kamat kasaan ja syömään ihan helvetin maailman parasta hyvää lihakeittoa! Fiilistelyä, Impaled Nazarenen keikan seuraamista, järvessä liikkuvan auton ihmettelyä, pellepotretteja Imperiumiin ja pois. Saatoin juoda paluumatkalla bussissa pari kaljaa -liikaa..