Harvoin sitä keikkapaikalle ajetaan sisään saakka! Yleensä vain huulille pääsee!H: Lutakon megasekoilu lavalla vei voimat tyystin. Edes Vodka-Alander ei uponnut naamaa pitemmälle. Olo oli kammottavan väsynyt. Muu ryhmä lähti bailaamaan sigamageesti, kärkijoukoissaan Hyyrysen Jussi, mutta ei, nuorempi ei jaksanut. Hampaat suhi suhi ja viuh nukkumaan. Heräsinkin suht oikonaamaisena, Ripulimiesten, Emilin ja Kaikan kuorsatessa Lutakon vintillä. Joku oli kussut totuttuun tapaan suuhuni, mutta nyt vain halitun lorauksen. Vältin Jyväskylän yön hiuksenhienolla väistöliikkeellä! Hahaa!

KP: Kannatti.

E: Kävin nukkumaan viimeisenä ja heräsin reilun kolmen tunnin yöunen jälkeen, kun piti reippaasti suunnata korvikevalomies Teemun kanssa Matkahuoltoon hakemaan lisää myytäviä paitoja Seinäjoen keikkaa varten. Otin yhden oluen, en uskonut selviäväni muuten.

KP: Kitarateknikkohyväihminenrakastajajeesus Kangastalo oli huolissani miusta, ja ojensi myös lonkeroa pitelevän auttavan käden matkalla Seinäjoelle. Kuulemma ”tilanne näytti just siltä, että tätä tarvitaan”. Auttavaa puhelinta tässä olisi tarvittu…Montaasi.H: Emilin päivän seurailu sivusta oli rankkaa jopa vain katsella. Mies soitteli puhelimella Gay-bussiin ja raportoi etsivänsä kuumeisesti kaljaa omasta autostaan. Ne oli tietenkin takavarikoitu. Ja onneksi kuskina oli Teemu. Pitkä iltapäivä Mehmetillä…

E: Parin sadan kilometrin päässä perillä huomasin iltapäivän kääntyvän illaksi ja oivalsin, että on aika laittaa korkki kiinni, ettei illan keikka mene pilalle

KP: Historia toisti itseään, kun suoritin taas Rytmikorjaamon soundchekin makuuasennossa lavalla. Nyt ei jaksanut.

E: Kun krapula hiipi nelisen tuntia ennen keikkaa kehooni, toivoin tänä vuonna ensi kertaa tekeväni aivan muuta työtä. Kahden yön ja yhden päivän juominen oli tehnyt tehtävänsä. Yksin hotellihuoneessa ajattelin ottavani parin tunnin torkut ennen keikkaa, mutta käytinkin niistä ensimmäisen tunnin valosuunnitteluun, koska en uskaltanut käydä pimeässä nukkumaan, enkä toisaalta sietänyt valoakaan.Epäpyhä toimitus keikkojen päätteeksi - Lasse blandailee jo legendaksi muodostunutta Vodka-Alanderia. Kenen dikki? Kenen porno? Kenen samppanja? Kenen epäpyhät kynttilät palavat?H: Mikään ei ole arvokkaampaa väsyneelle, veltolle ruholle ennen keikkaa, kuin hyvä ruokailu, lepo hotellissa ja televisio hiljaisella volyymilla. Pekan pieruja kuunnellessa olo tasoittui seesteiseksi. Ehkä tästäkin illasta selvittäisiin voittajina, ken tietää.

E: Oksennusämpäri ja pullo mustaa ryssää keikalle ja a’vot, homma lähti aivan hienosti käyntiin. Edellisellä Rytmikorjaamon keikalla kiippariständin pettämisestä syntynyt trauma vaipui unholaan ja niin yleisöllä kuin bändilläkin näytti olevan kertakaikkisen mahtava meininki.

H: Hyvä oli lasettaa. Ihmisiä oli mukavasti paikalla. Paitamyyntitiskillä rahan kohinan saattoi kuulla metrien päähän. Ihmiset karjuivat ja kiljuivat kännissä. Pihalla oli autoja rivissä ja rinkiä ajeltiin. Rock! Jyrin kitarasaundi meinasi saada tsekissä moitetta omituisesta ylä-äänestä, joka kirskui salaperäisesti korvaan, mutta kyseessä taisi ollakin vain Kaken virvelimatto. Keikalla kaikki oli jälleen kohdallaan ja tukan pyörittely oli kuin puistossa kävelemistä. Eturivissä oli tuttuja kasvoja, joten toimitus meni melkeinpä jo selkärangasta rykäisemällä.

KP: Jusbaumin peeniksen lailla nousin tuhkista uuteen ylvääseen suoritukseen! Tosin tämä oli kyllä tiedossa jo aiemmin illalla, että vaikka mitä tapahtuu, niin nyt, NYT, on pakko rankaista itseäni lavalla tällaisen päivän päätteeksi. Kuolemaa hipoen selvisin, ja taisimme jopa Kaken kanssa soittaa hc-punkkia, jos en aivan väärin muista..

E: Kolme erinomaista keikkaa peräkkäisinä päivinä. Pakkohan sitä oli juhlia. Oli perin outoa katsella keikan jälkeen Kaikkaa aivan vesiselvänä. Vielä yksi yö. Antti, sinä olet vielä jäljellä. Mennään. Vielä kerran.
The Republic of Desiren rumpali Matti Jarva.H: Aikamoinen kiitos kuuluu jälleen Lappeenrannan omille Republic-koijareille, jotka lasettelivat menemään huolimatta edes rumpali Jarvan venähtäneestä pohkeesta, tahi kramppaavista käsilihaksista. Niin ne industrialit lasettivat kuin kanat liukuhihnalla! Ukot meinasivat ajaa kamansa ja naamansa vielä yön päätteeksi Lapekseen, mutta kuin taikaiskusta miehet tyytyivätkin takahuoneen tarjontaan ja vapaamuotoiseen riekkumiseen Rytmikorjaamon fasiliteeteissa. Siispä Stam1nan keikan jälkeen sauna, muutama rentouttava Vodka-Alander Repuleiden jälkeen, siivu aikuisviihdettä DVD:ltä ja keskustaan bailaamaan Ehmetin kanssa. Ostin jonkun t-paidankin jonkun päältä. Mit vit.Kuva-arvoitus.