Aluksi vähän katsellaan ujosti...H: Kesken toisen yhtyeen keikan lavalle kipuava rock-muusikko on hassua. Karmivaa kipuamisesta tekee se, että mies on munasiltaan ja kuminaamari päässään. Mutta kuten Jouni Hynynen seuraavana päivänä asian Tampereen Pakkahuoneella ilmaisi, ”Ish Ish -mies tekee mitä haluaa”.

K: Valitettavasti Ish Ish -mies tekee mitä haluaa..

H: Lahti oli työvoitto. Alussa korkeakultturikaupungin luonteeseen soljuvasti seisoma-katsoma-kuuntelema-asentoon jumahtaneet ihmiset saatiin kuin saatiinkin liikkeelle. Tarvitsi vain muutama tusina perkeleitä, nipullinen vittusaatanoita ja satoja ankaria tuplabasaripätkytyksiä. Huutaminen kannattaa aina!

P: Keikki lähti jotenkin laimeasti käyntiin ja aloitusbiisi MMI ei ehkä ollut paras vaihtoehto. Loppua kohden tunnelma nousi niin lavalla kuin yleisössäkin. Hyvä Lahti!

K: Niin. Eipä tähän ole lisättävää. Vaikea aloitus kääntyi lopulta työvoitoksi, ja keikka oli hiton hyvä. Ja mikäs sen mukavampi tapa viettää keskiviikkoa, kuin katsella omaan keikkaan tyytyväisenä KT: helvetin hyvää toimitusta kera Makkiksen.

H: Viikatteen Kallen kanssa olikin sitten mukava sabotoida Kotiteollisuuden keikkaa vanhalla kunnon ”penkki ja saunakaljat lavalle ja yleisöä katsomaan” -tempulla. Vaan jouduimme lisäksi soittohommiin! Jarin kompatessa tulkitsimme KT-klassikon Pillu-Jazz. Kyseessä on improvisaatio, tai pikemminkin impo visio. No, joo.

P: Keikin jälkeen mentiin yhteen paikkaan tekemään yhtä juttua. Pöydät notkuivat lillistä, olihan paikalla todellisia rahamiehieä ja jokainen vuorollaan veistelee jotain mystistä ISH ISH – mantraa naamari päässä.

H: Sit yllättäen ryypättiin. Ja aamulla ostetin jotain vitun nokkahuiluja, huuliharppuja ja munan mentäviä bongorumpuja satasella Ryötin Villeltä....mutta sitten tehdään kaupat rohkeasti!