KP: Mites tämä oikein menikään.. Ainiin, torstai-iltana Lahden torilla veteli Emma Salokoski. Nautimme naisseurueen kanssa viinistä ja uskomattoman hienosta keikasta. Perjantaiaamuna bussissa odotti ripulin- ja viinankatkuinen pultsarijengi. Pysähdyimme syömään hieman Lahden jälkeen johonkin huoltsikalle, josta tilasin lohta. Se ei riittänyt, että ruoan laittamisessa kesti reilu puoli tuntia, vaan hieman ennen annoksen saapumista kokki kävi noutamassa seisovasta pöydästä annokseeni kauan seisseet perunat, jotka olisivat kestävyydessään pärjänneet Nokian renkaille. Kontrasti on jees!

E: Sain kotiini Antilta viestin, jossa ehdotettiin päiväkännejä. Tarkistettuani ensin keikan alkamisajankohdan suostuin. Kohta jo odottelin Telakan terassilla Peksin kanssa bussia saapuvaksi Tampereelle.H: Onneksi join jo varhaisessa vaiheessa päivää. Muuten automatka olisi ollut tylsä.H: Harlinin Jäätävä polte oli hetken aivan hauska, miltei yhtä jännittävä kuin nuorena poikana koettuna. Onneksi join jo varhaisessa vaiheessa elokuvaa. Muuten katsominen olisi ollut tylsää.

KP: Jäätävä polte oli aivan mahtava. Kuinka olenkaan voinut missata tämän elokuvahistorian kenties suurimman helmen! Mike Norris on meikäläisen uusi sankari.

E: Minuun Jäätävä polte ei toiminut edes alkoholin avustuksella, mutta täytyy myöntää, että Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli on erittäin vakuuttava tapaus. Kuten oli myös Ranskassa vaikuttava irlantilainen taiteilija, johon oli luontevaa tutustua Suomen Jalasjärvellä. Jukalle terveisiä!E: Harmiksi missasimme paljon odottamamme XS:n aikataulujen takia, mutta onneksi eri hyvät fiilikset omalla keikalla hyvittivät sen moninkertaisesti.

H: Keikka oli jäätävä mutta polttava. Onneksi juominen jatkui myös keikan jälkeen, sillä muuten bussissa strippaaminen olisi ollut tylsää.KP: Täytyy tunnustaa, että keikka oli omalta osaltani tämän kesän paras. En ole ollut millään muulla keikalla näin liekeissä kuin Aukustirockissa. Syytä en tiedä. Ja ei sitä varmaan olekaan, koska nämä fiilisjutut liittyvät aina meritieteeseen ja planeettojen asentoihin. Vitin kiva oli vetää!