Speguel, Tanko-Joonas ja Hyrdro.H: Huh, se olikin sitten siinä. Kesä ja 20 ja 10. Eloonjääneenä, torsossa yhtä monta raajaa, kuin rundille lähtiessäkin. Aivosolujen määrästä en mene aivan takuuseen.

P: Kesää ei olisi voinut paremmin päättää: aurinkoa sateen jälkeen ja eräs kesän onnistuneimmista keikoista. Melkein tuli tippa linssiin (ja housuihin), kun Eloonjääneen viimeisillä iskuilla katsoin yleisöä ja mietin: ”tämä kesä oli nyt tässä”.

H: Paljon on ehitinyt kauden aikana tapahtua. Vitunmoiset helteet jäävät varmasti päälimmäisinä mieliin… Ja jälleen kerran erikoisen suuret yleisömäärät. Kiitos kuuluu suurin aplodein&kosetuksin kaikille keikoille osuneille. Tässähän rupiaa aivan (suunpielet) kostumaan, kun miettii tulevia seikkailuja S-ryhmän remmissä. Mitä tapahtuu kesällä 2011? Miten toimimme viidennen studioalbumin kanssa? Saako Saikkonen potkut yhtyeeltä, vai yhtye potkut Aaltoselta? Miten kauas syksyyn raideriviinat riittävät? Mihin otetut askeleet johtavat? Mitä vittua ”askel kerrallaan” edes tarkoittaa…? Kuka on nähnyt elokuvan Walk Hard? ”God damn this is a dark fucking period!”

E: Päästyäni seuraavana päivänä vaivoin takaisin kotiin, käytyäni suihkussa ja oksennettuani, olin valmis nukahtamaan. Tuntematon numero soittaa. Käyn soittajan kanssa keskustelun.

– Emil Lähteenmäki
– Iltasanomien toimittaja tässä. Olitte ilmeisesti pitäneet hieman hauskaa lavalla?
[…]
– Masturboitteko lavalla?
– Emme tietenkään. Se oli vain harmitonta nakuilua.
[…]
– Tiedättekö, että moinen julkinen esiintyminen alasti on laitonta?
– Eihän tälläisiä tempauksia voi täysin luvanvaraisestikaan tehdä. Sanktioita odotellessa.

E: Penikseni on tänä vuonna sensuroitu kahdesti YouTube-palvelusta vain muutaman tunnin sisään videon julkaisusta ja molemmilla kerroilla se on ollut ainakin riittävän iso ylittääkseen uutiskynnyksen. Samaan aikaan YouTubesta löytyy paljon genitaalialueita sisältävää materiaalia. Onko penikseni siis liian… ruma?
 Katse kohti tulevaa keikkataukoa.