Rieskaa Tauluun -syyskiertue keikka nro. 3

Maailman pohjoisin Oulu, yllätit meidät jälleen! Torstai-ilta ja ilmeisen loppuunmyyty Neliviisspessu! Rock!

Pitkäpartaiset, punakarvaiset ja sarvipäiset viikinkimiehet ja villit lihaksikkaat, lihaa kynsin leikkaavat tappajanaaraat kerääntyivät vilkaisemaan Stam1nan keikkaa sillämäärin, jotta taisi ukkoja vähän pelottaa nousta näytille. Viime kerta kolmikerroksisessa hevikeskuksessa oli vuoden 2003 syksyllä, jolloin kaarsimme paikalle Mokomien Poltetut Kylät-kiertueen lämppärihommiin. Hauskaahan se oli silloinkin, vaan nyt louskutettiin omaa leukaa omalle yleisölle: ei lämppäribändejä, ei lainakamoja, ei paskaa. Pelkkää pelleilyä!

Sain erektion nähdessäni yläkerran salin keikkalavan, siellähän oli ehkä maailman passelein paikka uudelle Stam1na-taustakankaallemme! Sehän oli maksanut perkeleesti! Eritteitä tihkuen syöksyin ripustusporukoihin, Kaken pudistellessa päätään puisen rumpuständilootan yllä, Pexin hyväillessä itseään ilmaisen kahvin äärellä ja Kaikan tehdessä kuumeisesti laskutoimituksia mahdollisimman helppoon roudaukseen… rappuja oli vastassa jälleen se Speciaali 45.

Tottakai Vapaamuurarit sormeilivat toimintaamme – taas. Salainen porukka päätti pitää salaisen kokouksensa vähän vitin salameiningillä aikataululla jolla suunniteltu äänitestimme lyheni viidestä tunnista tuntiin. Siinä salainen huppu nimittäin heilahtais kun TeamJJ vähä muurailisi vapaasti vitti äijien naamaperseet eli suut umpeen… …tarttis pitää niitä kokouksia just sillo ku tullaa vitti lappii…

Noh, kamoista taiottiin mahtisoundit, paitamyynti pistetiin pystyyn Sasun voimin, syötiin vähä pizzaa tyytyväisinä, kirjauduttiin hotlaan ja aloitettiin soittopelleily heti soundcheckin jälkeen klo 23:00.

Jokainen crewsta sai erektion, jopa miksaaja-Pappa. Meininki oli sektorilla ”Danger” ja silmissä paistoi punainen valo. Oli vain kertakaikkisen rento tunnelma, hyvä soittotuntuma, yhteispeli toimi ja yleisöön saatiin ennenkuulumaton kontakti. Lanseerattiin hypervittumainen-osaston PÄIVÄÄ-huudatus ja Koirapoika-huudatus. Ei näitä voi selittää, pitäisi tuota olla terässä toteuttamaan sama paska jokaisena iltana, niin tietäisivät mistä on kyse.

Noh, kolmetoista raitaa biisilistalta, kaksi niistä uutukaisia ja kolmea tuntia myöhemmin koko porukka hymyt suissa. Olihan siellä karaokea, saunomista, vieraita konjakkeja, varoitteluja, elämää.