Aamulla aikaisen lähdön siivittämänä, öö, lähdimme.. Just. Hienosti alkoi tämä kirjoitus, perkele.

Jossain päin Suomea varikkopysähdyksellä törmäsimme tuttuihin: Medeia-yhtyeestä(kin) tutut Keijo ja Jannehan ne siellä imppasivat.. eiku tankkasivat bensaa! Päätimme jo tässä vaiheessa, että illalla pailataan. Pelotti.

Vaasassa oli vastassa backstage-härdelli, kun kaikilta tuli eri ohjeita meidän lavan taakse ajamisesta ja kaiken lisäksi passimme olivat jostain syystä odottamassa meitä hotellissa. Parasta. Pääsimme lopulta lavan taakse ja tekniikkamme alkoi kasata kamoja. Ihania miehiä, kerta kaikkiaan. Samalla kun tekniikkamme tutustui hikeen ja kyyneliin, myö tutustuttiin ilmaiseen kaljaan ja ruotsalaisiin.

Ja sitten keikka. Aivan helvetin hyvä veto, teltta täynnä porukkaa, biisit kulkivat ja kaikki toimi! Juuri ennen keikkaa Kaken parturoima Ossi eli Hieho kävi myös lavalla kirkumassa Hammasrattaan käyntiin. Mitä tästä nyt muuta voi sanoa? Erittäin hyvä keikka ja loistava yleisö, sehän riittää.

Keikan jälkeen meinasi taas lentää laatta Jyväskylän tyyliin, mutta tahdon(ja kaljan)voimalla pääsin tästä inhottavasta olosta yli. Bileet käyntiin ja odottelemaan Bodomin keikkaa ystävien kera. Bodomin keikka oli aivan helvetin hyvä, niin kuin odottaa saattoikin.

Keikan jälkeen siirryimme kaupungin yöelämään ja siihen loppuu meikäläisen muistikuvat. Kiitos Vaasa!