Aamulla herään kauniiseen näkyyn, kiitosta vaan Oksulle! Tarkkana ja tunnollisena miehenä menen tietenkin vessaan katsomaan ylpeänä krapulatonta ja hyvin levännyttä itseäni, mutta paskat: naama on ihan yhtä turvoksissa, ellei jopa enemmän turvoksissa kuin baari-illan jälkeen. ”Miksi” kysyn itseltäni ja soudan lemmen merellä.Aamupalat lärviin ja bussin kyytiin. Bussimatka on pitkä ja vittumainen. Se ei lopu koskaan. Keksimme kuitenkin jossain vaiheessa laittaa Matrixin DVD-soittimeen ja teemme siitä oman version:

Neo = Emil
Morfeus = Kake
Matrix = Stam1na
Siion = Lemi
Oraakkeli = Saikkonen
Agentit = kriitikoita
Aluksia tuhoavat sähköliskot = faneja
Cyper = Miitri

Tais noita olla enemmänkin. Hyvät naurut siitä joka tapauksessa saatiin!Saavuimme keskelle maailman isointa kaupunkia, widdu Helsinkiä! Helsinki on suurin, kaunein ja uljain! Sä et oo MITÄÄN jos asut jossain muualla! No ei vaiskaa, ihan jees kylä tuo tuntuu olevan. No ei vaiskaa.

Kamat kantoon ja ihmettelemään paikan sisäistä kauneutta. Ensimmäinen kerta Virginissä ja paikka näytti erittäin hyvältä hewy medal -konsertin suorittamiseen! Odottavan aika on pitkä silloin kun esihistorialliset miksaajamme arpovat aux in DI metronomi plug-in EQ Satriani gatekompura -piuhoja oikeaan järjestykseen. Antaisivat miun tehä sen… Odotellessa paikan vastaava Kaija (kalju mies) tarjoili meille kaljua! Kiitos paljon! Halailimme FM2000-orkesterin iki-ihania jätkiä ja sekä söimme erittäin herkullista ruokaa. Kaikki oli tähän saakka aivan hyvin……mutta sitten tapahtui virhe. Monitorimiksaaja Oksennus ilmoitti menevänsä saunakaljalle Bar Looseen FM:n Andyn (love you) kanssa, joten enhän mie voinut jättää kavereita pulaan. Miun mottona oli ”ainahan nyt yhen voi ottaa”, mutta laskiko kukaan kuinka monta kertaa se tuli sanottua? Oksun, Jyrin ja meikäläisen rahapussin hoitaessa miuta keikkafiiliksiin tunnit juoksivat ja Kake louhi aivoissani kuin sammakko kuralätäkössä.Ennätimme juuri sopivasti FM:n keikkaa katsomaan. Vitti mitä parhautta jälleen kerran! Se bändi vaan yksinkertaisesti toimii, voi Loiri! Harmi, että Kouvolassa on viimeinen yhteinen keikka kevätkiertueesta. Pakko noita ois kyllä saada lisää. Tein poikkeuksen, enkä katsonut ihan koko keikkaa kokonaan, koska miulla oli pahat mielessä. Kaikki (olemattomat) naamakarvat pois paitsi viikset. Viikset & kulmakarvat mustaksi ja skottiruutuhousut jalkaan! Yhdistelmä kaikessa typeryydessään nauratti.Keikka oli paras Stam1nan keikka Virgin Oilissa koskaan! Sen enempää en muista siitä tai keikanjälkeisistä tapahtumista.
Olen pahoillani.