Kantturain Konttorit Kesä 2005 keikka nro 17

Hyvät tyttäret ja pojattaret, tervetuloa Stam1nan keikkareissujen ihmeelliseen maailmaan. Oli aika päättää onnistunut kesäkiertue arvokkaasti ja tapahtumapaikkana toimi Imatran Rttr -festivaali, jonka sijainti otettiin ilolla vastaan. Olemmehan oppineet tämän kesän aikana, että Lemin treenikämpältä voi ajaa kauas…jos mobiili kestää.

Soittoaikamme oli venytetty pikkutunneille asti ja ehdimme vetää pikatreenit ennen Imatran ajoa. Matkalla kuultiin varmaan huonoimmat jutut, mitä on kuultu koko kesänä – Spede olisi ylpeä! Saavuttuamme paikalle, huomiomme kiinnittyi lukuisiin teini-ikäisiin ihmisiin, jotka heiluivat holtittomasti automme tiellä. Tunsimme itsemme vanhoiksi, paitsi Ehkä-Pekka, joka unelmoi uudesta skeittilaudasta ja ritsasta.

Perjantain aikana nähtiin monenlaista artistia ja lauteet lämmittelisi Imatran ylpeys, taitavasti rokkaava Twilightning. Jätkät ovat tuttuja jo allekirjoittaneen elämänhistorian armeija-ajoilta.

Väen jatkuvasti lisääntyen ja illan pimentyen keikka pääsi vihdoin käyntiin ja se vedettiin täysillä alusta loppuun. Yleisö oli liekeissä ja niin olimme mekin. Rumputaiteilijan kiemuroita oli tosin välillä vaikea seurata, varsinkin jos hän lopettaa soittamisen ennen aikojaan. Noh, Kake onkin jazzmiehiä.

Keikan jälkeen annos Kotiteollisuuden suurivolyymista louhintaa ja yöroudaus. Taisimme siinä välissä ehtiä johonkin juottolaankin, en muista. Kiitos Imatra!