Uijui! Rokkarit ravintolassa!E: Lohjaa lähestyessä väiteltiin hieman siitä olemmeko olleet Lohjan Lohessa ennen vai emme. Joillakin meistä tuntui olevan muistikuvia siitä, mutta toisilla ei. Myöhemmin kävi ilmi, että emme olleet koskaan esiintyneet Lohessa ennen, mutta Jusbaum oli kyllä krebannut siellä Tuiskun Antin kanssa.

K: Hiivin joukon viimeisenä paikalle studiohommien vuoksi, ja surukseni porukka olikin jo ehitinyt kantaa kamat sisään, eikä miulle ollut jäljellä yhtään painavaa laatikkoa. Tämä roudailusta luistaminen saattaa olla yhtenä syynä pitsan lisäksi tälle alkavalle killikälle. Onneksi katkolla voi myös lenkkeillä!

E: Lava vaikutti järkevän kokoiselta. Matala kylläkin, mutta hyvänkokoinen kaide The Lost Boys.E: Oikeastaan Lohjalla oli yllättävänkin hyvä meininkin keikalla. Ja se pitti… kevään toistaiseksi kovin (ja väkivaltaisin!)

K: Niin, pitin tarkoitus ei käsittääkseni ole se, että portsari yrittää pitää toisiaan turpaan mättäviä kylän ukkoja irti toisistaan. Ei siellä ilmeisesti ollut käynyt pahemmin tällä kertaa, joten hyvä niin. More Lost Boys.K: Mutta muutenhan Lohja oli erittäin mieluisa yllätys! Porukkaa oli paikalla hyvin, ja bongasin yleisön joukosta vanhahkon, jo arvokkaasti harmaantuneen herrasmiehen, joka oli silminähden tulessa toimituksestamme.

E: Myöhemmin keikan jälkeen olimme Kaikan kanssa kapuamassa rappusia bäkkäriltä pienissä lillipäissä savukkeelle (poltamme vain humalassa, jos silloinkaan!), kun törmäsimme Anttiin, Pekkaan ja Kakeen. Yllätys ja jälleennäkeminen oli riemuisa. Lohja oli tehnyt tepposet ja huiputtanut koko yhtyeen makoisaan humalaan, vaikka talon puolesta ei bäkkärille edes väkeviä tarjoiltu.

K: Ja myöhemmin illalla paikan kadulla vastaan tuli jalkapuolia naisia, nuorisoa, mystinen valkopaitainen mies ja muita tuttuja hahmoja eräästä TV-sarjasta. Onko Lohja Suomen Twin Peaks? Ainakin hyvän illan se meille tarjosi!

PS/H: Lohi-ilme jäi tekemättä!