Näkymä Hyyrysen punkan jalkopäähän.

P: Noniin, niin se vaan tämäkin kevätkiertue saavutti määränpäänsä ja täytyy kyllä sanoa, että en olisi halunnut päättää hienoa kevättä missään muualla kuin loppuunmyydyssä Circuksessa. Lämmittelyaktina oli nuori ja lupaava Mokoma, joten mie tiesin, että ilta onnistuu.

H: Tunsit sen kiveksiesi pohjamudissa, Pekka! Lettu pinkeänä Helsingissä parempi kuin häissä Härmässä! Ennakkoliputus liikkui yli tuhannessa jo iltapäivästä. Circukseen osuneen kekkamyyjä Arskan hymy leveni tunti tunnilta, sillä tikettejä nasahteli tasaisesti plakkariin hela lauantain. Omituista oli ollut se, että koko helvetin myyntijärjestelmä oli kaatunut keikkamme myynnin osalta iltaa aikaisemmin. Montakohan mällikkää jäi sen johdosta myymättä, mietti Arska. Mutta nyt, aaton aattona, tilanne uhmasi järkeä. Puolitoista tuhatta ihmistä tulossa kuitenkin karkeloihin… Sakara-ilta, saatana!

kp: Myyntimies Mynttisellä on kieltämättä silmää hyvien kemmakoiden järjestämiseen. Mutta minulla oli myös kunniatehtävä, koska upouusi ESP Custom Shop SLK -basso oli saapunut Kampin Musamaailmaan, joten lähdin hymyssä suin kirmaamaan kohti soitinliikettä. Uusi mattamusta ja nuolihampaalla koristeltu jazz-basso istui välittömästi syliin, joten meininki oli mitä parhain. Kiitos jälleen kerran ESP:n käsityöläisille sekä Musamaailman porukalle!

P: On olemassa muutamia jätkiä bändin ulkopuolella, joita rakastan. Niiden nimet ovat Tuomo ja Ari. Nämä yleisnerot kävivät morjenstamassa ja puhumassa bisneksiä. Yhteistä tulevaisuutta suunniteltiin. Ai että kun tulee hyvä.

Koskinen, Saikkonen ja Olkkonen valaisevat tulevaisuutta.

P: Mokomalla oli hieno keikki ja uusi levynsä on parasta aikoihin. Meidän piti nostaa panoksia. Ilta oli poikkeuksellisen hieno ja olimme liekeissä. Hyvästä keikistä kertonee se, että en hirveästi muista, mitä tapahtui. Olin ekstaasissa. Tähän oli hyvä päättää, kiitokset kaikille kevään aikana keikoilla käyneille tutuille ja tuntemattomille. Ainakin miusta soitimme uramme parhaita keikkoja. Seuraavana on sitten vuorossa Provinssi. Nähdään siellä!

H: Pekka, olit humalassa, et sie käytä ekstaasia.

E: Samoissa kamoissa oltiin. Muutamia kuukausia kivuista kärsinyt selkäfilee sai piittaamatonta kyytiä (”kohta ehtii kuntoutua”), samoin soittimet. Ja Kai-Pekan pää. Kunnon härdelli vielä yhden kerran.

kp: Nyt ei riitä sanat. aivan uskomattoman upea kevään lopetus. Kiitos kaikille teille keikoilla käyneille, Provinssissa nähdään!

Kevät 2015 päättyi. Bella lugosi, tutti maggis, con amore!