E: Kaikka, sinä olet tämän päivän sankari. Kerrohan matkasta omasta näkökulmastasi. Sen mitä muistat.

K: Joo, muistan. Taisi käydä niin, että tuli otettua bussissa yksi korjaussarja liikaa, joten rabuleisson kääntyi kännin puoleen, ja päiväkänni oli tosiasia. Päiväkännääminen näillä reissulla on ihan vitun tyhmää. Siinä tekee sellaisen karhunpalveluksen itsellensä loppupäivää ajatellen, että hihhulihei vain! Onneksi sentään välillä ehti nauttia myös kesästä. Noh, päiväunet osittain Klubilla ja osittain autossa, Klubin sauna ja urheilujuomat potkaisivat meikäläisen takaisin maailmankirjoihin. Älkää nuoret ottako meistä mallia, olemme idiootteja. Working Class Hero.E: Toisaalta joudun olemaan myös sitä mieltä, että itse allekirjoittanut oli päivän sankari. Jollakin käsittämättömällä tavalla onnistuin työskentelemään bussin lähtemisestä soundcheckiin asti koneella tehokkaasti. (Detaljit tuskin kiinnostavat ketään, mutta kyseessä oli eräänlaisen musiikillisen back up -systeemin luominen.) Sitten kävin kiireessä kotona kasaamassa mukaan festarikeikkoja ajatellen ylimääräisen koskettimiston ja olin jo pelokkaan varma, että adrenaliini hiipuu vielä ennen keikkaa. Mutta ei, silloin tärähti kroppaan vielä kunnon bonusannos. Uskomaton päivä, uskomaton keikka.

P: Oikeastaan millä mittarilla tahansa katsottuna kyseessä oli tämän vuoden paras keikki. Olimme liekeissä.

K: Keikka oli ehdottomasti kevään paras. Yleisö oli sekaisin ja tunnelma katossa. Ja vaikka en itse ehdi ihan hirveästi katsella yleisöä, niin Klubin lava on siitä mahtava, että sieltä näkee yhdellä pään käännöllä koko yleisön takaseinille asti. Huikea keikka vaati jälleen kerran kivuliaan vatsahappo-oksentelun keikan jälkeen, mutta eipä tunnu olevan mitään mitä sauna ja vichy ei korjaisi. Ja uni. Eli bileet väliin ja hotellille nukkumaan.. Kiitos, Tampere!

E: Hieman vedän kotiin päin ja käytän Klubia kouluesimerkkinä paikasta, joka bäkkäripalvelun ansiosta onnistuu järjestämään loistavat puitteet hyvälle keikalle. Sauna, alkoholittomat energisoivat juomat, alkoholilliset laatujuomat jne. Paradoksaalisesti sellaisen keikan jäljiltä on poikkeuksellisen uupunut ja juhliminen on erityisen vaikeaa. Osa pojista lähti suoraan hotlaan lepäämään ja minä kotiini parin kantabaarin kautta.