Olemme juoneet tosi paljon. Keskim. 27-vuotiaita ja olemme juoneet jatkuvasti aivan liian paljon alkoholipitoisia juomia. Istumme keikkabussissa ja juomme alkoholia aivan jatkuvasti. Joskus huolestuttaa oma juominen ja tiedämme, että on olemassa ihmisiä jotka juo enemmän kuin me (esimerkiksi Espanjan prinsessa), mutta omalla mittapuullaan mie ja Kaikka ollaan alkoholisteja. Haluamme tunnustaa tämän julkisesti ja sivuillamme käy päivittäin n. 2000 vierailijaa (lähde: stam1na.com kesäkuun kävijätilastot). Makaan veljeni kämpän lattialla, ja sanelen aika hitaasti tätä tekstiä. Varpaat tekevät kippuraa ja olen huolissani aika monesta asiasta. Kaikan puolesta en voi puhua, mutta uskoisin, että hän on sammunut.

Poika kävi kiertueella 2007 -crewissä on peesissä Rantalan Kalle, jonka pukeutuminen muistuttaa häkellyttävästi anonyymia espanjalaista prinsessaa. Kalle on juonut suhteellisen avokätisesti alkoholituotteita ja pitänyt huolta. Ja hoitanut hommansa. Mutta, itse asiaan…

Hyvät naiset ja herrat! Soitimme RMJ 07:n päälavalla toissapäivänä kello 18:15-18:45. Keikka oli hieno ja samalla ajoimme sisään Heikki ”hesburger” Malmbergin, joka on aivan loistava kaveri. Heikki lyö virveliä kuin sotilas. Heikin soitto oli äärimmäisen miellyttävää tavaraa, ja Kake joka hengaili mukana (”työtön”-paita päällään) nautti joka hetkestä ja aika paljon alkoholia. Kaken kerrotaan sanoneen seuraavaa: ”Heikki, soita paskemmin, tai saan potkut bändistä.” Tätä sanomaa ryydittääkseen Kake joi aimo annoksen alkoholia. Keikka itsessään oli aivan vitun hyvä. Espanjan prinsessa oli ihan liekeissä. Heikki ei jätkä leiki. Lukekaa seuraavakin raportti.

Hyrde

P.S. Hattu on hattu, lentokone on tehty lentämistä varten. Osmoosi.