21.07. Wanajafestival Hämeenlinna

Alaha skargeli rohjustaa 2006 kesäkiertue – keikka nro 16

Lyhyesti: ihan jees keikka. Jyri ei ollut mukana joten jouduimme vähän ekstrahommiin. Porukka biletti, osa seisoskeli.

Festarit olivat kaiken kaikkiaan kelvosti toteutetut ja apukädet toimivat moitteetta. Sää parani loppuaan kohden ja paikalla oli peruskattaus bändejä: Teräsbetoni, PMMP, Lapko. Näistä viimeksimainittu tuli kyllä lemin Stam1nalle uusimpana tuttavuutena ja samantien favourite-listan kärkikastiin. Juttutuokio näiden oikeasti musiikillisten nuorten jäbien kanssa osoittautui milteipä terapiaksi: Maljan Villen kanssa jaetut kokemukset ja näkökulmat olivat symmetriaa ja ekvalisointia parhaimmillaan! Uusien parhaiden bändituttujen kanssa oli pakko maistaa tuopilliset bändijuomaa.

Keksimme myös sketsin Teräsbetonin show’n ryydittämiseksi: Lapkon ja Stam1nan jätkät riviin polvelle lavalle ja jokaiselle haravanvarsi tanaan. Oli siinä livesoittoa harrastelevalla miekkamiehellä ihmetyksen ilmettä. Temppu nauratti jopa stagemanageria, joten nautimme henkisen voiton maljat, aidot voiton maljat ja suoristuimme Hämeenlinnan keskustaan.

Jättimäisessä jatkopaikassa tulikin takaisinmaksun aika, kun Betonin kitaristit rankaisivat pysty- sekä vaakapainilla ainakin yhtä bändimme jäsenistä. Kostoksi kyseinen jäsen repi hampaillaan Betonin teknikolta vaihtarina saamansa t-paidan ja teki siitä kitaristille turbaanin. Hetken heiluttuaan paidatta Stam1nan jäsen päätyi juttelemaan saksaa tuntemattomalle herramiehelle ja rohjusti jatkobileiden liveakti Suburban Triben takahuoneeseen vääntämään kättä tuntemattomien teknikkojen kanssa. Myöhemmin aamusta samainen Stam1nan jäsen rohjusti yksinään Hämeenlinnassa etsien lisää kaljaa, löytäen soittokaverinsa hotellin rappusille eristäytyneenä.

Äh, turha näistä on kertoa kun ei kuitenkaan uskalla nimiä pistää. Jos vaikka joku harmistuisi siitä mielikuvasta että rock-yhtye juo alkoholia keikkojen yhteydessä. Huoh.