Kananmuna.

P: Jeah-juuh, luvassa oli siis aurinkoinen päivä Lappeenrannassa. Hyyryselle ja miulle iski hirveä shopping spree ja kävimme tuhlaamassa ansaittuja kyhnyjä ainakin kenkä- ja vaatekaupoissa. I just love when that happens.

H: Trendikengät, trendipaita, katukahvilan trendikäs lounaspurilas, kahvia, longjiero. Hassu ostostelu kuuluu arjen juhlavuuksiin, näin saastaisen kuluttajatuhoajan näkökulmasta. Joten, kuka tekeekään siis paluun?!

kp: Sydämeni ei enää kestänyt Emilin pirteää seuraa hotellissa (makailee peiton alla valot pois päältä ja verhot kiinni klo 15), joten ajattelin liittyä trendipoikien seuraan kaupungille. Tuli syötyä suht erikoinen kalakeitto. Ja lonkero. Eiku kaks.

P: Oli myös aika hauraan päivälillin. Tämä tärkeä toimenpide suoritettiin satamassa. Ehdimme vielä tarkastamaan Gojiran dvd:tä ennen kuin teebussi noukki meidät kyytiin. Gojira o iha viti hyvä.

kp: Yksittäiset biisit olivat mahtavia, mutta kokonaisuutena kaikki kappaleet kuulostivat edellisen kopiolta. Ihan hyvä se silti on.

H: Gojira on vittu saatana perkele PARAS.

E: Onnistuu kyllä levyllä kuulostamaan helvetisti synteettisemmältä kuin livenä. Lämpenin sille live DVD -meiningille saavuttuani paikalle kekkereihin.

P: Imatralla/Lappeenrassa/Holiday Clubilla olikin jo täysi meininki päällä ja Apulanta lopetteli settiään saapuessamme paikalle. Jostain kumman syystä roudasimme jumppakuutiomme bäkkärille ja treenasimme muutamat rallit. Tämä on kyllä ihan hauska tapa tappaa aikaa keikkiä odotellessa.

H: Jumppakuutio, eli minivahvari. On se perkule kätevä. Kuin kahvakuula, ilman kuulaa, ilman kahvaa, paitsi, onhan se eräänlainen kahva, mistä Microcubea kannetaan… Vai onko se ”kädensija”? ”Kantokahva”?

kp: Miulla ei ole jumppakuutiota, joten sain kunnian hakata tahtia sormenpäillä pöytään. Vituiks män ja kipeeks tul.

H: Man-Vittu. Shemale. Very hurt.

P: Keikki ei ollut parasta antiamme venäjänkielisistä välispiikeistä huolimatta. Ilma oli kehno ja lavalla hieman teknisiä ongelmia. Normaalitilanteessa nämä asiat eivät häiritse, mutta jotenkin tuona iltana ne söivät omaa fiilistä. Kourallinen ihmisiä yleisössä bailasi kyllä kiitettävästi.

H: Sanotaanko nyt vain, että touhuaminen on mukavaa kivassa seurassa, vaikka booli olisikin loppu koneesta. Ei, ei sanota niin.

E: Järjestäjä oli vielä tunkenut Thin Lizzyn ja meidän väliseen vaihtoon tanssiesityksen lavalle. Ikinä ei oo vähäpukeiset mimmit olleet yhtä tiellä.

kp: Se oli taas hieman erilainen keikka. Mutta tämänkin keikan aikana jengiä tuli yleisöön pikkuhiljaa lisää, en tosin tiedä mistä koloista he sinne ryömivät. Oli siinä ainakin haastetta soittaa Irlannin Metallican jälkeen.

H: Mie kävin Dublinissa muistaakseen keväällä. Eiku syssyllä.

kp: Ja jottei tämä homma tuntuisi täysin kliseiseltä ja kaavamaiselta eikä missään nimessä työltä, niin myös tänä iltana piti pakottaa itsensä känniin ja jatkot olivat taas kerran Kirkkopuistossa, jossa oli yhtä paljon jengiä kuin edellisenä yönä. Eli neljä ihmistä. Vaatteet pois ja juoksujalkaa Valtakadulle. Forever young, I want to be forever young… Sen voi laulaa myös ”Yhyy, yhyyyy, yhyhyhyy, yhyy, yhyy”.

P: Yöpaikaksi valikoitui samainen Hyyrysen sohva, mutta unet jäivät vähiin eräänkin tv-pöydälle sammuvan rumputaiteilijan toimesta.

H: Pekka tarkoittaa, että Janne Hynysen sammuttua miun tv-pöydälle oli varmaankin hänen ja minun yhteiskuorsaus sietämätöntä kuunneltavaa – makasinhan aivan siinä samaisen pöydän juurella karvamatolla, vaikka sänky oli parin askeleen päässä. Sitä ne teettää… ne vodkajatkot. Joille tullaan Kirkkopuistojatkoilta. Joille tullaan Ilonan private karaoke -jatkoilta. Joille tullaan suoraan Saimaa Open Airista, VITTTUUUUUU! Sitäpaitsi Janne Hynynen repi miun 35 euroa maksaneen trendipaidan riekaleiksi. Kusin riekaleiden päälle kostoksi maailmalle.

kp: Ja tähän täytyy lisätä, että ”vodkajatkot” olivat tämän vuoden rajuimmat. Antti nukkuu, Pekka nukkuu (ehkä), Janne nukkuu, Tuomo nuokkuu, muut ovat lähteneet kotiin, Emil ei edes tullut, pöydällä on yksi Smirnoff-pullo ja kämpässä piti olla hiljaa ettei Peksi herää. Yks huikka ja hotelille, jossa Emil ”yllätti” miut ja piristi koko loppukesäni… Wink, wank, lol, milf, hymiö. Pekka tuli junassa ilmoittamaan miulle seuraavana päivänä, että ”tämä oli viimeinen kerta, kun nukun Hyrden sohvalla”. Lol milf omg riks raks poks.

H: When in Rome, ystävät.