Kantturain Konttorit Kesä 2005 keikka nro 2.

Kaksitoista miljoonaa valovuotta minibussissa tainnuttaisi Loirinkin. Onneksi Kalajoki oli vain yksitoista valovuotta lähellä, joten hengissä selvittiin Pohjanmaan tuliseen pätsiin.

Hiekkaa, merivettä, lokkeja. PMMP:n tyttäret tuli tavattua, yes sir. Melkoisia vauhtiveikkoja. Samoin kuin Irinan sällikät ja ällikät, aikamoista meininkiä. Puhumattakaan Uniklubin meikkimiehistä.

Keikkaahan oli seuraamassa vain näppärä korillinen jamppoja ja jampattaria, vaan sitäkin enemmän bikinienergiaa ja sekopäistä sigabossea.

Tulipa tuossa Tuhma-lehden kolumnissa luvattua että soittaisin juhannuskeikat pilkkihaalarit päällä. Niinhän se menikin, Suomalaisilta lainatut mustat haalurit ja keltaiset raidat olivat täysin sattumalta teemaväreihin mätsäävät. Kuten myös, eipä tuo rantalavalla esiintyminen ole ihan defaulttina mitään kuumaa puuhaa. Siellä nimittäin tuulee aivan hitsin paljon. Haalarit ruletti! Sitäpaitsi ne tuntuvat seksikkäiltä paljasta vartaloa vasten. Puhumattakaan pitsialkkareista. Tai korkokengistä.