Jussi näkee vihdoinkin viimeaikojen otsikot!” />P: Lutakko ei pettänyt taaskaan. Keikalta muistuu ainakin se, että soitimme pätkän Eye of the tigeria, which was nice. Jotain mystistä bändille on tapahtunut, koska noita covereita on alkanut ilmestyä keikkasettiin. Idioottimaisen aikataulun takia miun piti tulla keikalle omalla autolla ja lähteä yötä myöten ajamaan takas Helsinkiin. That wasn’t nice.

K: Tulimme Emilin kanssa samalla junalla Tampereelta asti, mutta koska junassa ei ollut ravintolavaunua, niin emme kokeneet tarpeelliseksi nähdä toisiamme vielä matkan aikana. Perillä Jyväskylässä sama homma meinasi jatkua, kun en nähnyt miltei tyhjällä laiturilla seisovaa Emiliä kymmenen metrin päässä miusta. Pitää vissiin hommata paremmat lasit…

H: Miulla alkoi jalkaa särkeä vietävästi heti aamupäivästä. Epäilimme Jyrin kanssa kihtiä, eli virtsaa pottuvarpaan nivelessä. Kipu oli vietävä. Silti halusin roudata kamat kuten ennenkin. Vietävästi halutti roudata! Lutakkoon on mukava roudata.

K: Se on Jyrin diagnoosi jokaiseen vaivaan. Aina se hää tarjoaa sitä kihtiä meille.

H: Jyväskylässä onkin tullut vierailtua tuon tuosta, tämä on perstuntuma. Mitähän uusia jekkuja tarjoaisimme tällä kertaa? Muistaakseni Mehu Ehmed, eli Emil Lähteenmäki laskeskeli settilistassa olleen kuusi ennen esittämätöntä ohjelmanumeroa. Osaamme siis uusiutua! Vietävän hienoa!

K: Lutakko oli viti. Henkilökunta jälleen kerran viti hyvä. Ruma oli viti hyvä. Karaoke oli viti hyvä. Pitsa oli viti hyvä, vaikka laittoivatkin jotain meetvurstia sekaan. Ja Lutakon jatkot olivat vitti parhaat!

H: Keikanjälkeiset olivatkin sitten hauskimmat aikoihin. Auringon nousussa bailasimme Medeian tyypistön kanssa kuin länkkäreissä ikään!

K: It was fun.<a href=Aamun soturit umpitunnelissa.” />