26.08. Kesäpotpuri Tampere

Alaha skargeli rohjustaa 2006 kesäkiertue – keikka nro 23

Kesän päätöskeikka

Tampere Tampere näytä sarves onko huomenna krapula. Oha se varma. Ilta Tulliklubilla ja Pakkahuoneella ja vaikka missä oli tulta ja tappuraa. Stam1na pääsi jälleen louhimaan isot silmissä ja hullun lailla. Plip plap plip plap.

Keikasta teki erikoisen jättimäinen pitti ja Saikkosen Tuomo, joka tuli vetäsemään setin aloittaneen Viiden laukauksen mikrofonijuttuja. Samalla likipitäen kaksimetrinen köllikkä hoiteli eturivin ahnaille killittelijöille pussillisen korvapuusteja ja pullollisen sekamehua. Tulipa tuokin sitten kuitattua ennen kesän loppua.

Setti oli riehakas ja vapautunut. Kuten yleisö, oli yhtyekin pitkin poikin lavaa ja mitä erikoisimmissa mielialoissa. Yksityiskohtia ei ole eikä niitä tarvikaan luetella. Tätähän tämä on ollut koko kesän ajan. Hommat hoitoon, äijät ulos ja kaljaa suuhun. Saikkonen kainaloon ja Saran soidessa tajukankaalle terassilla. Sittemmin hotelliin wöyhöttämään. Thänks.

Tampereen punatiilen varjoisaan höhötykseen päättyi Stam1nan toinen elämää suurempi kesäkiertue. Mitään ei taaskaan kukaan oppinut, vain huijaamisen, anastelun, rötöstelyn ja keplottelun jaloja taitoja. Bussi oli astetta prameampi, äijät hitusen läskimpiä ja yleisöä kourallinen enemmän… kaipa tätä voisi kehitykseksikin kutsua. Toivottavasti kesä 2007 loksahtaa vielä etevämmin kohilleen – kunhan saamme ne kolmen metrin tekonenät, halkaisijaltaan puolitoista metriset koppalakit, purppurat sähköjänikset ja paperisalkut riippulukoilla. Tarvitsemme myös reilusti onnea ja häivähdyksen ääntä.