The Crazy Axe MurdererH: Kyulliiiee! Stam1na on Suomen paras yhtye. Se kauppasi Kuopion Henkan etukäteen loppuun, joten bändin piti varata keväälle myös toinenkin veto samaiseen paikkaan. Tässä yllättäviä ja ennenkuulumattoman erikoisia muistimerkintöjä ensimmäisestä Henkka-iltamasta.

– Heräsin Kai-Pekan vierestä.
– Krapulassa.
– En muista kävinkö aamiaisella tai monelta Gay-bussi lähti liikkeelle hotellilta (4 min myöhemmin: muistanpas, meillä oli late check-out, heräsimme vasta yhdeltä).
– Roudasimme.
– Ajoimme kohti Kuopiota. Matkalla osteltiin hassuja lehtiä ja raaputusarpoja huoltoasemalta
– Voitin kolme kertaa peräkanaa raaputusarvasta.
– Saavuimme Kuopioon.

E: Äärimmäisen gay oli myös asento, jossa sinä ja Tuomas raaputitte arpaa. Ja mistä ihmeestä tässä arpajutussa on kysymys? Ette sinä ja Kaikka ennen mitään arpoja raaputellut naama näkkärillä. Itse keskityin huoltoasemalla seuraamaan aivan ihanan Kiira Korven luistelusuoritusta televisiosta. Harmiksi se meni hieman poskelleen. Kiiralle olisin kyllä toivonut parempaa onnea menneelle kaudelle.

H: Arpojen raaputtelu huoltoasemilla on suora seuraus pankkitilin paisumisesta äärimmilleen. Mihin sitä kaikkea rahamäskiä sijoittaisi? No tietysti raaputusarpoihin! Ja aikuisviihteeseen! Ja hassuihin, epämääräisiin ostoksiin… Vaikkapa sitten hassuihin hattuihin! Niin, jäikö mainitsematta, että voitin kolmella arvalla peräkanaa. Imekää siitä.FM2000:n Andi saapui tervehtimään ryhmäämme. Syleilimme toistuvin liikkein.E: Henkassa vastassa oli hieman poikkeuksellisia ongelmia, joista kummastakaan en valita. Paitamyyntitiskiä ei voinut sijoittaa optimaaliseen sijaintiin, koska paikka oli myyty tupaten täyteen ja joka ikinen asiakaspaikka piti hyödyntää. Lisäksi Papan tiski sekosi totaalisesti, mikä näytti ihan helvetin hyvältä.

H: Teki mieli puukottaa itseään kurkkuun. Flunssa ei ollut vieläkään parantunut, tai sitten olin saanut saman taudin muunnelman jostain muualta. Kenties samassa pieruisessa bussissa istuvalta kollegalta. Vitutti. Taas pitäisi tehdä erikoispaljon töitä illan keikan läpisaattamiseksi. Itkin hiljaa kellarin rapussa ja katselin ladattua hirttoköyttä sillä silmällä. Latailin kaksiteräistä miekkaa ja halusin potkaista haulikon nurkkaan.

E: Keikka meni helvetin hyvin silti. Paikka oli toden totta peräseinän tuoleilla seisovia ihmisiä myöten täynnä. Antti suoritti keikalla myös mielenkiintoisen ihmiskokeen: mies nautiskeli keikan aikana tervasnapsipullollisen biisilistan sisältämää biisimäärää mukailevalla hörppymäärällä. Ja tällä kertaa saatiin myös saippuakuplakone toimimaan, jonka kanssa mokasin viime kerralla Henkassa. Kiitos Ismo! Henkka vaan ei petä. Muut juopot sen sijaan pettivät. Jäin kolmestaan Tuomaksen ja alkoholiongelmani kanssa, kun kaikki muut lähtivät nukkumaan. Kostin, saatana, ja ryyppäsin puoli seitsemään.

H: Kun Emil kostaa, niin naiset ja lapset pitää viedä turvaan.

E: Ei naisia! Naiset ne nytkin jaksoivat ryypätä pisimpään.
Intron Tuhkanen sai lahjuksia. Vastapalveluksia odotetaan!