Emil K: Aamulla liityin Nurmisen ja Kekkosen ylvääseen joukkoon, kun kävelin Lutakon roudausoven alla olevat 6 rappusta alas, ja viimeisen maahan astuessani heitin nätisti naamalleni maahan. Hieno tapa aloittaa aamu!

P: Vaakuna ei pettänyt taaskaan: sauna, porekylpy, hotellihuoneen sänky, rento veto, karaoke, uni.

H: Niin, no, edellinen vetohan oli Sakara Tourilla. Silloin meno oli jotenkin kankeaa, sekä lavalla notta lavan edustalla, tällainen on muistikuvatus. Vaan kyllä, tällä kertaa asiat sujuivat kuin rasvatussa aikuisviihdesarjakuvassa! Anime! ANIME!

K: Sakara Tourilta jäi kyllä kostamisen maku päälle. Ja kostoreissu lähti ihan hyvin käyntiin, kun jo ensimmäisessä tai toisessa biisissä Antti pisti kitarallaan kattoa paskaksi! Silloin on keikka kohillaan, kun katto menee paskaksi.

H: Niin, ja silloin kun suoraan yläpuolelle on teipattu Norjan lippu. Olen aina halunnut seilata ääniaalloilla Norjan lipun alla.Foto jonkun niskasta. Kannattiko?H: Sauna ja porekylpy. Medeian Keijo sytytti verkkokalvot tuleen pukeutumalla punaiseen naisten uima-asuun. Vaikutti lupaavalle. Pientä lillittelyä piti toimittaa välittömästi!

K: Tämä oli muuten Stam1nan ja Medeian Suomen kiertueen viimeinen keikka, joten senkin vuoksi pieni juhlistus oli paikallaan (kyllä juoppo aina tekosyitä keksii). Mutta jos nyt ihan totta puhutaan, niin Medeian kanssa homma toimi kaikin puolin, joten toivomme yhteistyön jatkuvan taas joskus ja jollain tavalla. Terveisiä kaikille Medeian höpönassuille!

H: Parhailla keikkapaikoilla on karaokeosasto. Mikkelin lisäksi tänä keväänä Lohja on ansioitunut samalla tavoin. Siispä välittömästi keikan jälkeen suihkuun, uutta vaatetta niskaan ja mikrofonin varteen juhlistamaan Medeia-yhteistyön välitilinpäätöstä & tulkitsemaan Kirkan ikivihreitä. Vaan taisipa sieltä listalta löytyä jotakin Kakeenkin liittyvää…! Legendary Kake-Rock!Aamulla ryhmän naamoilla paistoi <a href=työn jäljet.” />