P: Henkka ei pettänyt taaskaan. Keikin jälkeen yritettiin bailata, joten sunnuntaina olikin sitten turpa pullollaan.

H: Bailaus oli kyllä jälleen aihepiirin ydinjyvänä. Rankaisin näet kehoani&mieltäni keveällä vodkahuuhtelulla jo menomatkalla Kuopioon. Raivoisa hyökkäys hyvää oloa vastaan!

K: Vanha kunnon Päiväkänni-Antti (Sauna-Antin pikkuserkku) tempaisi matkalla vajaat puoli litraa votua naamaan. Olimme varmoja, että tästä hän ei selviä, mutta olimme väärässä: tsekin jälkee tunti lekeljee ja hää ol tuas yht virkiä ku aamulkii!

H: Elämästä kulmat pyöreiksi! Safka nasuun ja tunnin tirsat. Maksasta huokuva viinankäry haisi nokkaan varmasti pihalle saakka. Jyri herätti ruhoni keikkapaikan nahkasohvalta, sillä ovia auottiin jo. Äkkiä piiloon katseilta. Itse keikasta huokui välietapin fiilis. Henki oli lähtöhommissa, liekkö päivällinen lillittely (tai, no, ei sitä lillittelyksi voi enää kutsua…) imuroinut tulisimmat chilit tarjottimelta vai mikä, mutta työtä joutui tekemään ruhon&aatoksen kanssa… Haasteellinen, lannistava keikka!

K: Nyt taisi olla paras keikka Henkassa? Näin muistelisin yhteisiä fiiliksiä keikin jälkeen. Jossain vaiheessa keikkaa se mopo vain karkasi käsistä, ja loppukeikka oli yhtä juhlaa. Helvetin hauskaa ja hyvää vammailua. Keikan jälkeen oli tarkoitus suunnata hotellille lepäämään, mutta toisin kävi…

H: Kyllä. Tällä kertaa Henkassa en lyönyt pizzaa päähäni keikalla, mutta noudatin sääntöä: ryyppäys seuraa keikkaa. Siirryimme mahdollisimman ripeästi paitatiskille myymään tuotteita & tapaamaan possea & lillittelemään. Olihan siellä jälleen vietävä sähinä päällä. Tuomas sanoi myöhemmin myyneensä kevään parhaan tuloksen juurikin Henkassa. Kiitos, te kuopiolaiset hurjapäät. Jättimäinen kiitos kaikille kevään keikoilla käyneille, oli mahtava lasettaa uutta&vanhaa biisimateriaalia runsaille yleisömäärille. Kesällä nähdään jälleen!

PS: Kuopioon hävinnyt yksi musta lippalakki, jossa Rytmihäiriön kangasmerkki – löytäjä saapi sen palauttaa salaperäistä löytöpalkkiota vastaan osoitteeseen: Sakara Records, PL 799, 33101 Tampere
Kevätkiertueen jälkeen onkin hyvä lähteä vähän katkolle.