Nestetankkaus vaatii myös ajoittaisen tyhjennyksen.H: Hyppäsin välittömästi benjin. Vieraileva managerimme (en muista nimeä) järjesti ilmaisen loikan korkeuksista. Hyppääminen helpottuu kerta kerralta.

K: Se oli känni-Sakke! Kaken serkku, ehkä. Jos en olisi tällainen saatanan lonkkavammainen, niin hyppäisin itsekin benjiä. Vitti, pitäisikö kokeilla, Antti, sellaista, että hypätään kahdestaan, mutta vaan siuhun tulee naru kiinni, ja miun ei tartte ku pitää siusta lujasti kiinni?

H: Tai jos kiinnitetään toisemme remmillä kaulasta kaulaan? Myös ryyppäämisen aloittaminen helpottuu kerta kerralta.

K: Niin kuin tämäkin suunniteltu ”selvä-torstai”. Paskan marjat. Ja meidät vielä huijattiin ”legendaariselle” Kotkan Seurahuoneelle, joka paljastui, miksikäs muuksikaan, kuin vittu Amarilloksi! Hyi helvetti. Noh, näin sentään discon telkkarista Raptorin Oi beibi -videon, joka ainakin kännissä nauratti todella paljon.

E: Niin tosiaan, siehän Kaikka yritit jopa puhua järkeä jossakin vaiheessa. ”Aikainen lähtö” jne. Muistaisin, että siinä ne Hyyrynen ja Kangasmäki nukkuivat jo 6.45 bussin lukitun oven ulkopuolella asfaltilla. No, onneksi baarissa oli sentään mukana kotkien kotka, Palvimon Tommi, ja Hanna, Kotkan ihanin nainen.

H: Metkan Koripäivien keikka oli omana suorituksena paska. En muista miksi, mutta tämä jäi päällimäisenä muistikuvana mieleen.

K: Eihän se nyt ihan paska ollut, mutta kyllä myö osataan vetää paremminkin. Jäimme siis Kotkalle velkaa yhden paremman Stam1na-shöwn.

E: Seiska puol. Ironista, että keikka ei ole parhaimpiamme juuri silloin, kun bäkkäriltä puuttuu viinat.

P: Sori vaan Kotka, mut nyt ei oikeen lähtenyt. Vika ei ollut teissä, vaan meissä. Olemme pahoillamme, voimme joskus yrittää uudelleen. Nice weather, though.