Savon Sanomat: me vastaamme tuleen tulella!K: Matkalla Kuopioon löysimme Savon Sanomista mielenkiintoisen jutun liittyen hevi metalliin. Lehden kannessa oli jonkin sortin otsikko hevareiden puolen vaihtamisesta pahoilaisesta hyviksiin ja sisällä pitkä juttu Kuopio rockia sivuten. Yksi parhaimmista maininnoista oli, kuinka ”Blackie Lawlesskin oli vain yksi niistä nuorisoa saatanallisilla piiloviesteillä turmelleista muusikoista”… Tai jotain vastaavaa. Stam1na ei voi jäädä W.A.S.P.ia huonommaksi, joten päätimme ottaa keikalle käyttöön julkiset piiloviestit.

H: Mie tykkään piiloviesteistä. Ne on kuin joululahjoja: niitä jakelee pelottava hahmo, kukaan ei niitä ansaitse ja tulee paha mieli kun veli saa kuitenkin aina paremman lahjan. Eiku hetkinen.

K: Keikkaan valmistauduttiin siis saatanallisia ja julkisia piiloviestejä sekä maskeja tehden. Hetken kuluttua olimme valmiita turmelemaan nuorison.

H: Mie tykkään corpsepainteista. Siihen kylkeen mustaa kynsilakkaa ja spandeksia, a’vot sie, rock’n rollin diabonaalinen alkumuoto on saavutettu! Heil Satan!

P: Helevetin hyvä keikki! Detailina kerrottakoon, että oli myös ensimmäinen keikki, jonka soitin Mesan Mark V -nupilla. Paras soundi ikinä. I love it.

H: Keikka oli oikeasti ihan vitun hyvä. Kuopio ei tunnu pettävän vieläkään odotuksia. Ihmistä oli kuin pipoa. Kahteen otteeseen piti juosta kenttä ympäri kesken biisin, totuttuun tapaan. Siellä ne, savolaiset, joivat kaljaa ja kattelivat keikkaa. Lähietäisyys hyvä etäisyys.

K: Erittäin hyvän keikan jälkeen oli aika rentoilla loppuilta miksaajamme Jussin synttäreitä, jalkapalloa potkien, Palefacen keikkaa seuraillen ja mystisiä, jopa saatanallisia tulitikkukisoja Buffalo soldiers we’re ready to sleep soon. Ainiin, ja yöllä bussin avaimia odotellessa todistimme, kuinka Kake sekosi, ja heitti kovan vauhdin kanssa 4,5 tyylipuhdasta puolivolttia putkeen. Niitä olisi luultavasti mennyt enemmänkin, mutta aita tuli vastaan… Tämä näky paloi verkkokalvollemme ikuisiksi ajoiksi.Asenne ratkaisee.