29.07. Turku Down By The Laituri

Alaha skargeli rohjustaa 2006 kesäkiertue – keikka nro 19

Roimasti aamupäivän puolelle rohjustettu jatkokarkelo vaativat jälleen verojaan. Bändin ja tekniikan soturit kokoontuivat keikkabussin etovaan lemuun zombie-ryhtisinä vaikka vihreälakkisen jääkärimestarin maku oli hyvinkin tuoreessa muistissa (tahi oikeammin ”maistissa”, heh heh).

Moottorimarssi Turkuun… ei muistikuvia taaskaan.

Itsellein vielä tuntemattomaksi jäänyt DBTL-festivaali avautui eteeni kuin Alppiruusu. Kallioleikkauksen juureen, ikäänkuin ”legendaarisen ja tunnetun” hämähäkinverkko-virityksen alle rohjustettu teltta hehkui kuumuuttaan. Omituisesti järjestely juhla-alue pakotti Jusbaumin peruuttamaan muutaman keski-ikäisen kännikalan ylitse. Siitäs saivat, rannikkokaupungin kidushengittäjät. Pistimme myös merkille, että Turussa on ilmeisesti halpa ja suosittu rumuushoitola, sekä Suomen eniten kulku- ja kesäkissoja.

Takahuonetta eikä keitrausta ollut, juomakatos kylmäkaappeineen tosin löytyi johon tilattiin kahdeksan pizzaa. Ruoka olisi vasta keikan jälkeen paikalla, joten kamat letkajenkassa bäkkärille ja vilasemaan Apulannan hittikimaraa + jättimäisiä karvanoppia lavan yllä. ”Hoi, noin ne lopetti, ei muuta ku kamat lavalle, oho, ompa tuo Toni kalju ja rumpalilla hassu tukka”!

Pääkallo kylmällä vedellä valeltuna rohjustamaan. Pientä seisoskelun makua oli Turun kekkereillä, vaikkakin jo kymmenessä minuutissa perseet liikkuivat jo aivan toisen kaliiperin mitoilla. Kaikka rikkoi heti ensimmäisen kipaleen jälkeen bassonsa plugijackin ja pääsin jo alottelemaan Matti ja Teppo -aiheista törkeää anaalivitsiä. Harmi että Jyri oli jälleen mies ja hoiti hommansa ennen loppuhuipennusta. Kostoksi rankaisin kehoani holtittomalla liikehdinnällä.

Keikan jälkeen munat esiin heti teltan takana sillä takahuonetta ei edelleenkään ollut. Onneksi Apulanta oli syönyt tilaamamme pizzat, joten ei ollut edes kiirettä syömään. Rauhallisesti ja munat esillä aloitimme kaljan juonnin Turun rannikkokaupungissa.

Hyrde

PS: Kävi sittemmin, että skippasin ensimmäistä kertaa baari-illan ja jäin hotelliin lueskelemaan kuvalehteä ja makoamaan sänkyyn (vaikkakin Terassi-Teppo koetti kaikin voimin baaria suositellakin). Nukuin rauhattomasti ja suruissani.