Miitri: (köyristyneenä miksauspödyän ylle, yrittäen yhdistellä lyhyitä piuhoja oikeisiin reikiin) Luojani, miksi!? Vittu. Nää piuhat on tällasia rimpuloita, ei nää yllä vittu mihinkää!

P: No, täällä ollaan studiolla, odotellaan Kakea. Miehen pitäisi tuoda maitoa ja kahvia. Jyri vaihto just bassoon kielet. Vahvistimet on mikitetty. Miulla on ollut yskä nyt pari viikkoa, toivottavasti ei ole sikaflunssa. Odotellaan Kakkua ja ruvetaan leipomaan. Tunnelma on siis odottava. Miulla on uus vahvistin, Roadster. H: Treenikausi ohitse… Vitti miten hyvä fiilis oli päästä pakkaamaan kamat Lemin treenikämpällä. Viimeiset treenit ja pienet paskat housuissa. Ja krapula. Backline tungettiin Kaikan pakettiautoon kuin vanhoina hyvinä roudausaikoina konsanaan. Mikään ei yhdistä yhtyeen jäseniä paremmin kuin kunnon roudaus. Tai krapula. Backlinen matkaan tarttui tietenkin myös treeniksen jääkaappiin kertynyt raideri-alkoholivarasto. Tarvitsemme saunakaljat. Sitäpaitsi Lemin treenikämpälle palattaisiin seuraavaksi vain harjoituttamaan bändiä kiertuekuntoon. I love it.Kp: Odotan päästä bassoon käsiksi kuin siitosori laitumelle. Panostukseni studiotyöskentelyyn on lähes melodramaattista: mukavuuden takaamiseksi olen ottanut mukaani äidiltä joululahjaksi saadut Reinot. Vittu parasta! Miitri: (yrittää äänittää Olkkosen kitararaitaa uudelleen aamulla klo 9:22) Kuulostaa paremmalle joo. Onko Hyrdellä mielipidettä, Olkkonen vaihto uuden kitaran (Hyyrynen ei kommentoi). Tää kullostaa tältä, verrataas miltä tää kuulostaa tähän toiseen… (vertaa aiempaa otosta) No soitas nyt (Olkkonen soittaa) No en mie huomaa mitään suurta eroa, vejä tällä. Mitä sie kuulet, niinku, nyt? (soittaa pätkän äänitystä) Laita sieltä, joo (Olkkonen puuhailee studion puolella omiaan, Miitri poistuu tarkkaamosta) H: Hieman harmittaa, ettei Emil ole paikalla, mies on uusi jäsen ja seurassa taattua laatuaikaa. Kuitenkin maantieteellinen välimatka ja studiotyön vähyys ovat lannistaneet miehen. On järkevämpää äänittää koskettimet vasta, kun kaikki muu materiaali on narulla. Näin syntyy vähemmän riitasointuja ja paskaa. Sitä en tiedä, pitäisikö lauluja äänitellä ennen vai jälkeen koskettimistoa. Tästä meille kertonee enemmän Emil ”Eskapismi” Lähteenmäki. E: Studiosessiot kuulostavat alkaneen juuri, kuten kuvittelinkin. Mitä tulee laatuaikaan, naamavärkkini esiintymistodennäköisyys Astialla korreloi suoraan puhelimeeni lähetettyjen känniviestien määrään. Kyllä minäkin studiolla äänitän alustavat kiippariraidat, jotta voidaan siirtyä lauluäänityksiin heti, jos ja kun kielisoittimet, rummut ja käyrätorvet on saatu onnistuneesti purkkiin. Kiippariosuuksia voi sitten halutessa muutella laulujen jälkeen. Helvetisti jännittää, kun tietää, että siellä on jo nyt lopullista musiikillista materiaalia Stam1nan 4. levyä varten äänitetty.
P: Livenä ja sen kyllä kuulee. Tilanne on seuraava: toinen äänityspäivä on lopussa ja kolmen biisin pohjat nauhalla. Olemme ansaitseet saunaillan. Miitri: Pikkase hyvä.

Kake: Kusettaa äärettömästi. Paksi huulessa tuskissaan, sikari huuleen ja kukko nahkahuulien väliin.

KP: En lukenut aiemmin kirjoitettua, mutta toinen päivä meni aivan hyvin. Äänitystapa on täyttä neroutta ja Miitri uhkuu erotiikkaa! Myö lähetää saunaa.