Pekka sukii itseään, taivaalla paistaa arska ja Twisted Sister soi.K: Illalla itselleni tilattu perhepizza ei ihan ollut mennyt kokonaan alas, mutta tämä ei haitannut tahtia. Bussi käyntiin kohti Oulua, ja ensimmäiseltä huoltoasemalta mukaan Adam Sandlerin Zohan. Zohan on paha jätkä.

E: Kuten myös Piippolan Shellin pihasta bongattu E.T.

K: Taisimme saapua festarialueelle pari tuntia ennen keikkaa, eli aikaa ei ollut liikaa. Sen verran aikaa oli kuitenkin, että kävin toteamassa Medeian muutaman ensimmäisen biisin ajan ihan helvetin kovaksi. Edelleen on ihan mahtavan näköistä, kun viisi hahmoa eturivissä rastapäisen rumpalin käskyttämänä heiluu samaan tahtiin apokalyptisen death metallin porautuessa tajuntaan. Vitutti lähteä kesken pois, mutta onneksi vielä Mikkelissä on mahdollisuus nähdä nämä. Tuntuivat olevan ISHkussa…

H: Ennen keikkaa ei oikein ikinä ole kärsivällisyyttä käyskennellä juuri yhtään mihinkään kuuntelemaan yhtään mitään. On vain kärvisteltävä taka-alueella joko Vischyn (ISH-hyn) tai palauttavan sporttijuoman kanssa. Tai sitten nokkospuskiin raivattuja polkuja pitkin.

K: Oulu ei petä koskaan. Edellisenä päivänä Kuopiossa todistimme kesän isoimman pitin ja wall of deathin, mutta Oulu pisti tällä kertaa paremmaksi. Onneksi sekoilut taltioituivat mukana kulkevalle videokamerallemme, joten käyttöä löytyy ihan varmasti. Ainoa kysymys enää on se, miten Mikkeli ja Jurassic Rock aikoo laittaa paremmaksi pittitoiminnallaan? Kumpi voittaa kesän 2011, Oulu vai Mikkeli?

H: Kilpailusta tulee verinen! Mikkeliin on kylläkin tilailtu muutama lisätemppu keikalle… Vaan riittääkö se…? Mielessä pyörii Mikkelin legendaarinen mutapitti…

E: Pöly vs. muta.

P: Qstock 2011. Kesän paras. So far.

K: Keikan jälkeen kevyttä lillittelyä w/ Medeian Keijo & Janne, Mike Monroen huippukunnon ihmettelemistä, ja vielä pientä lillitelyä. Siirtyminen pois ja klassikoksi muodostunut Apollo-hotellin alakerran karaokebaari haltuun.

H: Oulun Karaokessa Kirkaa. Ei ole ensimmäinen kerta.

P: Karaoke, Medeian ja MiGreenin porukkaa. Saunajatkot. Oulussa osataan.

K: Kauniiden tulkintojen lisäksi voin iloisena ilmoittaa, että hyväksyimme Jussin kanssa Emil Lähteenmäen Blueberry-clubin viralliseksi jäseneksi vuoden harkinnan jälkeen. Tänä vuonna emme päässeet Hämeenlinnaan klubikokoukseen, joten vihkiminen täytyi toimittaa Oulussa. Onneksi olkoon, Emil!

E: Seremonia oli vaatimaton, mutta juhlallinen. Kiitos.
Kaksi kaljua rumpalia Suomen rock-taivaan laelta, molempia kutsutaan Kaakkureiksi.H: Olen lähes varma että keikkabussin oli määrä lähteä klo 11 Lappeenrantaan. No sehän oli lähtenyt jo kymmeneltä kaikessa hiljaisuudessa. Eiku vua junaan ja yhdeksän tuntia raiteita. Rock’n roll glamour 4 ever!