Aamulettuja.K: Meinasin kirjoittaa, että hyvin nukutti kello kahteentoista asti, mutta samalla muistin etten nukkunut yöllä juuri yhtään, kiitos alkuillan sammumisen. Noh, ainakin tuli levättyä, joten illan vetoon oli tässä vaiheessa hyvät mahdollisuudet. Ja perkele, sain ennen bussiin hyppäämistä kiven sydämeltäni, kun pääsin eroon torstai-iltana kiinnitetystä sykemittarista! Party!

H: Miten mie en muista matkustamisesta yhtään mitään? Kaunein viipale Suomea menee ohi suun. Kuin antaisi kuurolle pianotunteja.

E: Tai nautit siitä eri tiloissa ja eri tavalla, kuten Beethoven konsanaan.

K: Saavuimme Ouluun juuri sopivasti: ehdin käydä syömässä erittäin hyvää kalaa ja muikkuja bäkkärillä, minkä jälkeen tallustelin lavamme taakse hakemaan yhden loiventavan lonkeron ja käppäilin sen kanssa ihmettelemään Ruotsin poikien menoa. Aivan hyvä keikka Raised Fistilla, harmittaa vain oma paskana ollut polvi, jonka vuoksi en kehdannut lähteä pittiin (varsinkin kun oma keikka oli vielä soittamatta).

P: Joo, Raised Fist on kova. Kävin myös katsomassa hetken Ismo Alangon keikkiä, Kämäräinen on ehkä Suomen kovin kitaristi!

E: Ja vitin Marjamäki ja Poussa. Johan noita soittimia näissä omissa nurkissakin pyörii, mutta ei niitä nyt saatana kaikkia kuulu osata soittaa helvetin hyvin.
Lisko ja Nyrkitetyn Reiskan laulaja.E: Keikka meni ihan helvetin hienosti. Ja joka vuosi kysytään, että ”eikös täällä Qstockissa oo yleensä mennyt keikat helvetin hyvin?”

K: Tämä oli oikeasti paras keikka tänä vuonna, ja luulen myös myös, että tämä saattoi olla paras keikka ikinä. Heittämällä top 3:ssa. Joskus kaikki loksahtaa kohdilleen, ja nyt kävi niin. Heti ensimmäisen biisin spedeilyistä saakka homma toimi aivan helvetin hyvin. Yleisö oli aivan sekaisin, kuin myös bändikin. Ei tästä voi mitään muuta sanoa, kesän paras keikka. Hyvillä mielin Viikatteen kanssa jatkohommiin ja poliisiauton kyydissä hotellille.

H: Vittu, kauden paras keikka.

P: Kesän paras keikka. Ja paras paluumatka Jenni Vartiaisen bussilla. Nice.

K: U & U

H: Take a picture it lasts longer.

E: Or a video.