Emil Lähteenmäki tankkaa hiilihydraattia ja kofeiinia. Emil äänestää Perussuomalaisia.H: Nollatoleranssi piti kuin pitikin! Hähähää, saatana! Lappeenrannan startti oli tarpeeksi vakuuttava, vaikka tietty hermostuneisuus ja yliskarppius kuulema paistoivatkin lävitse lavalla. Mutta tämähän piti ottaa uusiksi heti Helsingissä! Sporttijuomaa ja banaania!

K: Mikään ei ole pysyvää.

E: ”Did you ever think / That we could be so close, like brothers / The future’s in the air”, niinkö?

K: Aamupalan tarjosi tällä kertaa hotelliketjujen sijaan Lemin kotiseutuyhdistys, alku-, pää- ja jälkiruokana särä. Kotiseutuyhdistys piti huolta hipeistäkin, kun miulle ja Akille (Mehu-Üchmyl) tarjottiin kasvispihvit perunan ja salaatin kera. Tästä olikin sitten hieno ahtautua GAY-bussiin monien paitalaatikoiden ja ruoasta turvonneiden urpojen kera. It begins!

H: Jep. Olipa kertakaikkisen hienoa saada kutsu Lemin museotuvalle ilmaisille aterioille. Kiitos heille siitä. Myös tekniikan väki oli tuvassa völjyssä. Eipä voisi proteiinivarastoja tehokkaammin täytelläkään. Onpa värikästä härväämistä: kakkoisen Suomen särätuvista suoraan Helsingin ydinkeskustaan melskaamaan. Aivot, pysykää mukana!

K: Roudauksen jälkeen lähdimme tuhlaamaan tulevia Gramexeja Hipin kanssa Keltaiseen jäänsärkijään ja Looseen. Matkaan tarttui Frontline Assemblya, Alamaailman vasaroita, Nasum ja lonkero jäillä. Näillä eväillä takaisin ihmettelemään sauntsekin saloja, moikkailemaan Medeian tyyppejä ja syömään.

E: (Hidria Spacefolkia, XL:ää ja olut.)Antti Hyyrynen ja menneisyyden varjot. Antti äänestää Otto-Pelle Kusista.H: Perjantaina julkaistiin myös WÖYH!-yhtyeen Lokki-biisi, niin ilmaiseksi imuroitavana äänitiedostona että musiikkivideonakin Youtubessa. Kävimme supernopealla promoreissulla Pasilan YleX-tiloissa velimies Jussi Hyyrysen kanssa. Kyseessähän on meidän duomme. Menopelinä tietysti vuoden -77 Mini. Vittu mitä sinkoilua. No, sitten vaan lauteille äänenpainetarkistuksiin, litrakaupalla kahvia ja hetki hotellihuoneen rauhaa. Aivot, pysykää mukana!

K: Ehdin katsoa Medeiaa kaksi viimeistä biisiä, mutta se riitti antamaan inspiraatiota omalle keikalle. Medeialla oli nimittäin ihan vitin kova meno lavalla, varsinkin bassotaiteilijalla, joten oli pakko vetää vetää omalla keikalla entistä lujemmin!

P: Säräaamiainen kruunasi päivän ja siivitti meiet parhaimpiin keikkeihin Helsingissä ever. Keikin jälkeen pienen pientä lillittelyä vaihteeksi.

H: Ei mitään lillittelyä. Vittu mie kuolen väsymykseen. Äkkiä hotellille karkuun humalaisia lillittelijöitä!

E: Totta vitissä lillittelyä!

K: Lillittelu riistäytyi käsistä. Etsimme yöllä Loosea, ja miltei myöhästyimme baarista, kun joku ”mä oon asunu täällä 20 vuotta” olisi neuvonut meidät Looseen ihan pitkin v*ttua. Onneksi olimme käyneet Iiron (Muhammed) kanssa siellä aiemmin päivällä, joten uskalsimme olla eri mieltä reitistä ja löysimme perille 8 minuuttia ennen pilkkua.Kai-Pekka Kangasmäki ja Laura Dziadulewicz Medeiasta. Kaikka äänestää lillittelyä.