K: ”Kello löi jo kuusi, Stampat herätkää! Kiva junamatka, kohti Jyväskylää…

P: Kokkolasta päällimmäisenä jäi mieleen aurinko, hyvä keikka, poikien videosketsit ja öinen karaoke.

E: Jep, Jurassic Rockia ennakoiva videointihuumori ja karaoke olivat kohokohtia. Muita muistikuvia on suolalle maistuvasta uimavedestä sekä päivällä oudosta yhteydestä bongatun Krishnaritvan pyörähtämisestä lavalla pitkästä aikaa.

K: Teimme Kokkolaan päästyämme kesän parhaimpia videosketsejä Tuomaksen, Hipin ja Antin kanssa. Täyttä häpäisyä, ja todella noloa toimintaa, eli juuri sitä, mitä olla pitääkin. Jurassic Rock ei koskaan tule olemaan entisensä, MUHAHAHAHAHAHA!!!
 <a href=Kake keskittyy elokuvaan.” />
H: Öö, mitähän miulle jäi mieleen? Kai sinne piti lähteä epäinhimilliseen kellonaikaan junalla, yhyttää jätkät ja bussi Jyväskylässä, plus sinnitellä selvist’ päi iltaan saakka. Ja tietysti se karaoke… Kerrankin sai
vejellä jonottamatta, Dingoa ja tietysti örisemällä!

K: Meitä oli eksynyt katsomaan aivan hyvä läjä ihmisiä, ja kuin kostaaksemme saatanallisen aikaisen ylösnousemuksemme, vedimme aivan hyvän keikan! Ja ilmeisesti vielä ensimmäistä kertaa Kokkolassa. Tyytyväisinä lähdimme kaadetun tynnyrin muotoiseen (ilmeisesti auton perässä vedettävään?) puusaunaan, ja siitä suoraan viileähköön paljuun munia huljuttelemaan. Paljusta vielä suihkuun pesemään ylimääräiset herpeet pois, ja ei muuta ku karaokeen!

E: Karaokessa ei toden totta ollut muita kuin meidän bändi ja tekniikka. Kake veti Popedaa, Kaikka Irwiniä, Jusbaum Whitesnakea, Tuomas Martti Servoa… Yleisiä väsymisen merkkejä keikkareissuilla bailaamiseen on ilmassa ja niinpä väki valuikin suoraan karaokesta nukkumaan ilman kaupungin kuumimpia yökerhoja. Paitsi Kake. Saatana yksin tietää, mitä Kake teki.
 <a href=Kake keskittyy elokuvaan.” />K: Sitä paitsi, mehän olimme Kokkolan kuumimmassa yökerhossa, koska kaupunkien kuumimmat yökerhot määräytyvät sen mukaan, missä Kake on!