>From: PR-osasto [nimi poistettu]
>To: Antti Hyrde
>CC: stam1na@stam1na.com
>Subject: Ruisrock keikkaraportti
>Date: Mon, 09 Jul 2007 13:58:18 +0300
>Message:

Terve Hyrde,
alla liitteenä korjailtu keikkaraporttinne. Kiitos ripeästä toiminnasta kaiken kaikkiaan, mutta muutamiin lauseisiin ja asiayhteyksiin kiinnittäisin vielä huomiota.

Poistin raportista seuraavat lauseet:
”Myö oltii juotu jo kolme päivää”
”Daivasin Kotareiden Roksin keikalla kahesti, jälkimmäisel kerral miut heitettii alas”
”Mie näin Turus halluja: hotlassa leijui kasvoja ja keikkabussin verhoissa vilisti puunaamoja”
”Yks Tiktakin jäsenistä potkas miuta Rovaniemel munille”
”Kaikka hitleröi ittensä tussilla paria tuntia ennen keikkaa ja joutu juomakieltoon. Päätöstä tekemäs oli myös Sakaran possea”.
”Kake ei jaksanu lähtee ollenkaa mukaa, joi mielummin kotona”
”Miun ESP customi kitara hajos aivan paskaks keikan päätteeks. Mie nakkasin sen suorilt käsilt lavaan. Keppi laskeutu nokallee, siitä irtos iso viipale puuta ja virityskoneistoo. Sit lapa halkes kahtia”.
”Kaikka repi ja monotti sekä Rovalla että Ruississa bassoaan. Kaks kieltä jäi kiinni soittimee”.

Mutta tässä tämä julkistettava teksti alla. Muista päivittää myös galleria, yhtye-sivusto ja foorumi. Lasku tulee ensi viikolla, lomalta paluun jälkeen on ollut vähän kiireitä… eikä vähiten teidän sivujenne takia. Kaikkea hyvää, [nimi poistettu].


08.07 Ruisrock Turku

Saavuimme Turkuun jo lauantaina. Tulimme sinne Mokomien pikkubussilla Helsinki-Vantaan lentokentältä. Janne Hynynen oli eräässä vaiheessa seurassani. Katsoimme Inflamesin keikkaa, se oli ihan. Teki mieli.
Otimme ja. Pekka kerran, sitten minä. Hän. Pekka. Mokomien keikalla oli erittäin hyvä tunnelma. Pian olikin meidän aika soittaa. Vaikka olimme festivaalien toiseksi viimeinen yhtye, keikka oli. Ja. Pyörimme kuin. Siellä. Huusin että:. Uskomatonta yleisöä! Voi! ! Nakkasin kitaran. Kitarateknikko siihen että. Ohhoh.

Ruisrock.fi-kuvagalleria