Takahuone hitleröity tikkareilla. Sweet.H: Mitä sanoa Ruisrockista? ”Suomen paras festivaali” käynee selväksi.

E: Näin artistin näkökulmasta puitteet ovat lyömättömät.

H: Ruissaloon oli pitänyt tulla jo päivää aikaisemmin. Hyvinhän se meni. Juoksin näet illan päätteeksi munarusakkona festivaalialueen VIP-tiloista Turun keskustan hotellille pelkissä boksereissa ja mustassa pipossa. Ilman kenkiä. Imekää siitä, löysälasset ja läskiliisat!

E: Mie tulinkin sitten autokyydillä perässä, kysellen jokaiselta järjestysmieheltä onko ohi juossut lähes vaatteeton mies. Joku vastasi, että olivat yrittäneet ottaa kiinnikin, mutta mies oli juossut liian kovaa. Neljännen järjestysmiehen kohdalla jäljet loppuivat.

K: Meno oli ollut kuulemma todella rajua. Itse en uskaltanut liittyä messiin vielä perjantaina, vaan vasta lauantaina. Prodigy oli ollut kuulemma aika hyvä, ja muut bändit jäivät näkemättä useiden tuntien lippu/passijonojen takia..

E: Jep. Jotain erittäin paskaa tapahtui tänä vuonna festarin akkreditointipisteessä ja sen takia jäi sekä Carpark North että Primus näkemättä. V***ttaa vieläkin.

P: Jeas, Turku kutsui jo perjantaina, mutta aikataulut pettivät siihen malliin, että paljon odottamani Primus jäi näkemättä. Hyvä tunnelma, keli ja ystävät kruunasivat kuitenkin illan.
Kake, Eicca ja Hyrde harjoittelevat aikuistumista.H: Tekemäni iltapäivälehden nettisivujen videohaastattelu sai naurettavat mittasuhteet. Sukulaiset viestittivät nähneensä Antin alasti. No ohhoh. Miekin näin itteni alasti jo lapsena. Peilistä näkee sitäpaitsi peilikuvan ja vain yhdestä kuvakulmasta – videolla näet totuuden. Ja totuus, voi pojat, on tarua kammoittavampaa!

K: Sukulaiset eivät ilmeisesti ole nähneet mein DVD:tä? Vai onko se vain siitä kiinni, että kaikki mitä iltapäivälehdet esittävät ajatellaan isona ”uutisena”, eikä oma ajattelukyky enää toimi siinä vaiheessa kyseenalaistamaan, että onko se nyt uutinen vai ei? En tiedä, pääasia oli, että myö vedettiin hiton hyvä keikka ja hyvät iltalillit.<a href=Kai-Pekka Kangasmäki täytti 26 vuotta.” />H: Keikka meni muistaakseni ns. vitun hyvin. Trikoot herättivät edelleen tunteita, lavan takana, lavalla, plus sen edustalla.

E: Kyllä keikka meni helvetin hienosti.

P: Keikki oli todella hyvä ja pappaa tuuraava miksaaja, Jani, selviytyi tehtävästä. Oli aika pulahtaa. Nimittäin meressä.

K: Ja kohta oli hyvät määrät alkoholia veressä…

H: Vahvistettujen ranneliikkeiden tukemana oli aika kipata myrkkyä kehoon. Nyt, kaksi viikkoa Ruisrockin jälkeen, on mahdotonta muistaa tapahtumia, saatika niiden järjestystä: Toppisen Eikka, omituinen Battery-parveke, joku pyörtymässä tatuointibussissa, rahojen loppuminen, Kaija ”Kannibaali-Kaija” Koon keikka (ja irvokas pyllistely), joku nuorimies selittämässä pankkiautomaattijonossa nänneistä joilla voisi leikata lasia… Mistä näitä mielikuvia oikein tulee?Tällaista jälkeä jäi turkulaisiin.