Viimeinen Atlantis -albumin kevätkiertuetta par’aikaa tekevä Stam1na rykäisee mittavan keikkarupeaman myös kesän kuluessa. Askel kerrallaan -rundi kuittaa Suomen maa-alueen nähdyksi Rovaniemeä myöten. Yhtyeen tie vie, askel kerrallaan, syvemmälle Suuren suomalaisen rock-todellisuuden ytimeen: ”Bändi on sairastellut koko kevään, kenellä on kuumetta, kenellä vokaalit hakusessa. Silti on taisteltu, lääkkeillä ja liuottimilla tahi ilman, ja keikat on keikattu nurin vaikka väkisin. Kesällä sama hulabaloo jatkuu, mikäli kokoonpano on vielä sama ja hengissä. Askel kerrallaan kohti kukkakellarin peränurkkaa!”

Tuleviin mahdollisiin Viimeinen Atlantis -albumin lisäpainoksiin lisätään SOS-kappaleen säveltäjäksi Hyyrysen lisäksi Heikki Malmberg, Diablo-yhtyeen rumpalina tutuksi tullut, Stam1nankin live-lyömäsoittajana toiminut monitaituri. Hyyrynen valottaa mielenkiintoista yksityiskohtaa: ”Kävi niin, että pöllin vahingossa Heikin toisesta musaprojektista erään kitarariffin ja rytmisen sovituksen. Demomateriaalin tahaton lainaus huomattiin liian myöhään, joten eipä voi kun pahoitella Heselle mogailua julkisesti ja pistää ukon tilille Teostoja ropisemaan.”

Pekkeli on ehdolla Suomen parhaaksi kitaristiksi?! Jos olet samaa mieltä, käy äänestämässä: http://ylex.yle.fi/tapahtumat/kuka-on-suomen-paras-kitaristi