Kuluneena perjantaina vieraili Lemin treenikämpällä minibussilastillinen median edustajistoa ja muutama Sakaralainen: yhtye antoi rutkasti haastatteluja, soitti pikkusen hevanderia ja tarjosi erikoisvieraille – tottakai! – särää ja kotikaljaa! Lehdistömyllytystä luvassa sitten maaliskuussa, mutta tässä Tuhma.fi:n matkaraportti. Kuvia vierailusta gallerian Sirkuksessa. Myös uusimman HAMARAN (1-05 ilmestyy 18.2.) yksi pääjutuista syväluotaa vierailua. Sisälmyksistä löytyy myös tulevan albumin arvostelu. Tunnistat lehden urpoilla koristetusta kansikuvasta.

Liha (DEMO)Stam1na on kiinnittänyt riveihinsä keikkabasistin. Ennestään yhtyeestä Frail from inside tuttu Kai-Pekka ”Pelvis” Kangasmäki tulee hoitelemaan livepuolen alataajuudet kuntoon. Treeneissä kyntensä näyttänyt ”Ozzy” Kangasmäki vetäisee näin alkuun ainakin kevään ja kesän keikat. Tervetuloa, Gaykka!!

Piakkoin käynnistyvän paitamyynnin mallit ovat alla linkissä. Tarjolla näin alkuun siis t-paidat, joissa kaikissa rinnassa teksti ”Stam1na” ja seljässä joko Koirapoika tai Paha arkkitehti. Girly-paidoista tarjolla Narttukoira-selkämys. Myynnistä lisätietoa tuota pikaa!

Hyrde