Stam1nan keikat Provinssirockissa ja Myötätuulirockissa peruttu. Mokoma paikkaajaksi Provinssiin.

Stam1nan esiintymiset tulevan viikonlopun Provinssirockissa ja Myötätuulirockissa on peruttu yhtyeen rumpalin Teppo ”Kake” Velinin jouduttua käsileikkaukseen. Stam1nan piti esiintyä molemmilla festivaaleilla lauantaina 16.6. Velin joutuu olemaan sairaslomalla useita viikkoja, mutta tarkkaa tervehtymispäivää lääkärit eivät osaa ennustaa.

Stam1na on värvännyt tuuraajaksi Diablo-yhtyeen rumpalin Heikki Malmbergin, jonka kanssa Stam1na esiintyy siihen asti kunnes Velin on jälleen soittokunnossa. Seuraavan kerran Stam1na nouseekin lavalle jo juhannuksena, jolloin yhtye esiintyy RMJ:ssä ja Kalajoen Juhannus -festivaaleilla.

– Keikkojen peruminen on ikävää ja pahoittelut etenkin kaikille Kake-faneille. Nyt tosin saadaan kerrankin lavalle täysin pitkätukkainen Stam1na-kokoonpano, kommentoi Stam1nan laulaja Antti ”Hyrde” Hyyrynen.

Kesän keikoilla Stam1nan kokoonpanoa täydentää myös kosketinsoittaja Emil ”Hippi” Lähteenmäki.

Mokoma on lupautunut paikkaamaan Stam1nan perutun esiintymisen Provinssissa. Myös Mokomalle on buukattu keikka Myötätuulirockiin aiemmin samana päivänä, ja Mokoma suuntaa heti Myötätuulirockin keikan jälkeen kohti Seinäjokea. Provinssin Saarilavalle Mokoma nousee klo 01:00.