Medialouhoksen Hyyrynen ja Tiina Ristola sekä Astia-studion Anssi Kippo kertovat musiikin ja musiikkivideon tuottamisesta Etelä-Karjalan Rautaa rajalta –näyttelyssä. Hyyrynen esitelmöi myös muusikon työstään Stam1na-yhtyeessä. Seminaari on maanantaina 15.11.2010 klo 13-16. Paikka on Etelä-Karjalan museo, Lappeenrannan Linnoitus, Kristiinankatu 15. Lisätietoja täältä.

MTV:n EMA-yleisöäänestys on päättynyt. Stam1na haluaa kiittää suurin käsin kaikkia yhtyettä äänestäneitä. Bändiä ei nähdä sunnuntaina pidettävissä juhlallisuuksissa.

Kaikka ja Hyrde vierailevat Helsingin Musamaailmassa keskiviikkona 24.11. klo 15.30-17.30. Tarkoitus on keskustella ihmisten kanssa ESP-soittimista ja juoda litroittain kahvia. Tule ja ihmety!

Sakara Recordsin pikkujoulut pidettiin eilen Helsingin Nosturissa, tunnelma oli kuin sarjakuvissa. Tsekkaa videotallenne Hyyrynen-Olkkonen-Velin-trion akustisesta räpellyksestä Rytmi-lehden verkkosivuilta. Loput tapahtumat voit hyvin suurella todennäköisyydellä lukea Rumban Nisse M -palstalta.