Lemiläinen heviyhtye Stam1na julkaisee kuudennen albuminsa, SLK, 7. helmikuuta 2014. Albumi ilmestyy tuttuun tapaan Sakara Recordsin kautta. Levyn on tuottanut  Janne Saksa ja miksauksesta vastaa tanskalainen Tue Madsen (mm. The Haunted, Mnemic ja Hatesphere). SLK-albumilla vierailee mm. Turmion Kätilöistä tuttu Spektaakkeli sekä legendaarinen rautalankakitaristi Esa Pulliainen.

Albumilta julkaistiin tänään kappale nimeltään Panzerfaust. Katso Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo tästä.

Yhtye uudisti kotisivujensa ilmettä tänään. Mm. koko SLK-albumin biisilista on nähtävissä kotisivujen musiikki-osiossa.

Stam1na järjestää yhteistyössä Radio Rockin ja Levykauppa ÄX:n kanssa SLK-albumin ennakkomyyntitilaisuuden Helsingin Sanomatalossa torstaina 6. helmikuuta klo 19 alkaen. Paikan päältä voi ostaa uuden albumin päivää aikaisemmin kuin mistään muualta maailmasta ja koko Stam1na-yhtye on paikan päällä jakamassa nimmareita ja tapaamassa fanejaan. SLK:n voi kuulla kokonaisuudessaan Radio Rockin taajuudelta samana iltana klo 21.

Olemme kuin lemiläinen juhannussauna:  tulikuuma, alastomia miehiä täynnä ja valmiina vastaanottamaan vettä päähän! Uusi levy on kaupoissa tuota pikaa, musavideo netissä, Saattoja ja hoitoja 2014 -kiertue kolkuttelee oven takana ja uusien kappaleiden treenaaminen Lemin pakkasmaisemissa on vihdoin alkanut. Kutina on valtava, muuallakin kuin peräaukon ympärillä”, kuvailee yhtye tämän hetken innokkaita fiiliksiään.

Stam1na täyttää tänä vuonna 18-vuotta ja juhlistaa uuden albumin ja kiertueen myötä myös täysi-ikäisyyttään. Yhtyeen mittava kiertue käynnistyy lauantaina 8. helmikuuta Radio Rock –risteilyltä ja päättyy Tallinnaan toukokuussa. Yhtye soittaa Joensuussa, Kuopiossa, Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä kahtena peräkkäisenä iltana. Katso kiertueen kaikki keikat täältä.

Haastattelut: Katja Vauhkonen / Sony Music, katja.vauhkonen@sonymusic.com , puh. 0207 421 500

Keikat: Ari Koskinen / Fullsteam Agency , ari@fullsteam.fi, puh. 0400 808952

Levy-yhtiö: Sakara Records / info@sakararecords.com, puh. 0400 252 756