Japanissa julkaisijana Sony Music, Euroopassa Odyssey Music Network

 Lemiläinen heviyhtye Stam1na julkaisee SLK-albuminsa Japanissa sekä Euroopassa. Japanin Sony Music julkaisee SLK:n 5. elokuuta ja Euroopassa SLK ilmestyy 26. syyskuuta Odyssey Music Networkin kautta.

Luulen kypsyneemme sopivaan ikään lähteäksemme kunnolla reissuun. Täysi-ikä bändipassissa on nyt tosiasia. Aiempien euroopan ja jenkkilöiden otsikointien lisäksi Japani on myös kuviossa mukana. Tarkoittannee siis, että tuleva Saksan ja sen lähimaiden rundaus voisi päättyä Itä-Aasiaan. Mie tykkään ajatuksesta”, kommentoi Stam1nan Antti Hyyrynen.

Stam1na esiintyi Japanissa Loud & Metal Attack –tapahtumassa toukokuussa yhdessä mm. Amorphiksen ja Von Hertzen Brothersin kanssa. Tapahtuma esitteli suomalaista musiikkia ja järjestettiin yhteistyössä Music Finlandin kanssa.

Yhtye lähtee lämmittelemään kotimaista Insomnium-yhtyettä Euroopan kiertueelle tulevana syksynä. Lokakuun 30. päivä Saksasta starttaava  Shadows Of The Dying Sun Over Europe 2014-kiertue käsittää kaiken kaikkiaan 18 keikkaa. Ennen syksyn Euroopan kiertuetta Stam1na jatkaa vielä loppukesän tien päällä; Rodeo Hell 2014-kiertue jatkuu viikonloppuna Korian Pioneerifestivaalien kautta Joensuun Ilosaarirockiin. Kaikki keikat on nähtävissä täällä: http://www.stam1na.com/keikat/

 

Haastattelut: Katja Vauhkonen / Sony Music, katja.vauhkonen@sonymusic.com , puh. 0207 421 500

Keikat: Ari Koskinen / Fullsteam Agency , ari@fullsteam.fi, puh. 0400 808952

Levy-yhtiö: Sakara Records / info@sakararecords.com, puh. 0400 252 756