Stam1nan Viimeinen Atlantis – keikka siirtyy syyskuulta uuteen ajankohtaan Covid-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva kokoonpano juhlistaa 10 vuotta sitten julkaistua Viimeinen Atlantis -albumiaan sunnuntaina 20. joulukuuta 2020 Helsingin Jäähallissa. Myöhempi tapahtumapäivä turvallisissa olosuhteissa mahdollistaa myös juhlakeikan tuotannon niin suuressa muodossa kuin Stam1nan keikan kuuluukin olla. ”Elämä on kuin moshpit – aina sattuu ja tapahtuu. Siispä turvallisuus ennen kaikkea, kaverit takaisin jaloilleen ja koko joukolla katse kohti tulevaa. Hyvä puoli jäähallikeikan siirtämisessä on se, että näin saamme toteutettua kaikkien aikojen suurimman Stam1na-show’n täydessä loistossaan. Emme halua tinkiä tulesta ja tappurasta. Lisäksi, saamme jatkaa kesällä käynnistynyttä sävellystyötä keskeytyksettä… Yhdeksättä albumia on määrä äänittää vielä kuluvan vuoden aikana. Mutta ennen tätä kaikkea pääsemme näkemään porukalla elokuun Rock In The City -keikoilla. Mosh fukin’ mosh!”, kommentoi Antti Hyyrynen.

Kaksiosainen konsertti sisältää kokonaisuudessaan kymmenen vuotta sitten julkaistun Viimeinen Atlantis -albumin yhtyeen muun tuotannon lisäksi. Ainutlaatuiseen konserttiin on vielä saatavilla rajoitettu määrä lippuja Lippupisteessä. Aiemmin ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi esiintymispäivä ei käy, niin liput voi palauttaa 15. syyskuuta 2020 mennessä ostopaikkaan.

Kriittisesti yhteiskunnan kulutustottumuksia ja luonnonsuojelun puolesta kantaa ottava Viimeinen Atlantis -albumi ilmestyi 10. helmikuuta vuonna 2010. Muun muassa Vuoden metallialbumi -Emmalla palkittu, platinaa myynyt ja lukuisia yleisöäänestyksiä vuoden kotimaisena pitkäsoittona voittanut teos on kuultu yleisön edessä kokonaan aiemmin ainoastaan Seinäjoen Provinssissa vuonna 2015. Yhtyeen merkittävämmäksi tituleeratusta albumista ilmestyi uusintapainos vinyylinä päivälleen samana julkaisupäivänä kuluvan vuoden talvena, jolloin julkaistiin myös Antti Hyyrysen saman niminen, kehuvia arvioita kerännyt esikoisromaani.

STAM1NA – VIIMEINEN ATLANTIS

Su 20.12.2020

Helsingin Jäähalli, Helsinki

LIPUT
Myynnissä Lippupisteessä
– alk. 39 EUR / 45,50 EUR / 49 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)
– www.lippu.fi/stam1na-jaahalli

– Aikataulut: ovet klo 19.00

– Konsertti on ikärajaton