Tätä on Stam1nan rock-todellisuus vuosimallia 2008:

Soundin 01/09 yleisöäänestys kertoo seuraavaa: Stam1na on Suomen toiseksi paras yhtye, Raja toiseksi paras albumi ja Lääke toiseksi paras biisi. Muuri löytyy biisinä sijalta seitsemän. Lisäksi Hyyrysen kerrotaan olevan neljänneksi paras laulaja, Olkkonen on Suomen 11. kovin soittaja ja Hyyrynen soittaja sijalla 15.

Rumban 01/09 yleisöäänestyksessä Stam1nan Raja todettiin parhaaksi kotimaiseksi albumiksi: Stam1nan Lääke valittiin myös vuoden kotimaiseksi biisiksi JA musiikkivideoksi. Stam1na todettiin lisäksi vuoden toiseksi parhaaksi kotimaiseksi yhtyeeksi. Lisäksi Hyyrynen äänestettiin artistiksi nro 14 ja seksisymboliksi (sic) nro 4. Kommentointia yhtyeeltä riittää: ”Ai hitto kun on näitä töitä niin paljon, muuten juhlistaisimme tätä aitoa lemiläistä seksi- ja rock-todellisuutta lasillisella kuohuvaa virtsaa”. Kiitos äänestäneille!

Stam1nan Raja-albumi äänestettiin YleX:n vuoden 2008 Tuorein albumi -kategorian toiselle sijalle. Radioystävällinen pop-kanavien kuumin poikabändi kiittää äänestäneitä ja tunnustaa häviönsä Anna Abreun nerouden edessä. Täällä linkki totuuden äärelle.