Koijarit Olkkonen-Kangasmäki-Lähteenmäki hautovat salaisuuksia.K: Jouduin siviilihommiin päiväksi, ja junalla Tampereelle vasta illan alkaessa, joten kosto on oleva kammottava, jos en saa sydäriä junassa. Kosto eilisestä, kosto tästä päivästä, kosto maailmalle. Vittu, tänään lähtee.

H: Kosto! Nosturissa ei soitto kulkenut, oli siis kostettava tamperelaisille. Keltaista sporttijuomaa nassuun, saunaan pehmenemään ja silleestä! Hyvä keikka oli tulossa, sen tiesi jo aamusta.

E: Tarkoitat aamua helsinkiläisessä hotellissa; aamua, jona havahduin, kun Vepa könysi minun ja Kaikan väliin anelemaan aamubaariseuraksi. Kieltäydyin ja häpeän sitä yhä. Vepa oli vetänyt koko yön, minä en moneen tuntiin. Hyvä Vepa!

K: Emil, siulla on päivät aivan sekaisin. Vepa könysi luoksemme Tavastian keikan jälkeisenä aamuna. Tai jos hän könysi Nosturinkin jälkeen, niin meikäläinen ei ollut huoneessasi, koska olin kotona…

E: Totta. Tänä aamuna vasta venailtiin Santtua ja Vepaa jatkoilta.

H: Vepa on suuri! Oli takavarikoitava vuoden suurimman&upeimman merchandice-tiskin antimista herkut. Paita, huppari ja jokainen hihamerkki, mitä löytyi. Kaikilla herkuilla. Eipähän pitäisi olla keikoille osuneilla nokkaan koputtamista oheissälän suhteen, sillä myytävänä oli lähemmäs kolme miljoonaa erilaista t-paitaa.

K: Kosto onnistui. Tämä keikka oli yksi hienommista keikkakokemuksista ikinä. Kävin tarkkailemassa tuhatpäistä Pakkahuonetta Antin kitarakaappien päältä, lainasin Santulle bassoa ja lähdin pittiin, enkä meinannut päästä eturivin kautta takaisin lavalle. Täydellinen keikka.

H: Kosto onnistui! Saikkonen soittamaan Pahan arkkitehdin kitaraa (biisi piti ottaa keikkasettiin vanhana luottoraitana, sillä nuorisoon OLI SAATAVA liikettä), Santun jungle boogie dance… Kuisman pittikamera… Kaikkea herkkua!

P: Keikkihän oli mitä mainioin! Ja niin olivat ne jatkobileetkin Pakkiksen saunaosastolla. Harvemmin näkee Saikkolaa noin liikuttuneessa tilassa ja lasimurskan keskellä.

E: Rakkaan kotiyökerhoni henkilökunnalle suuret pahoittelut sotkusta, joka jäi jälkeemme. Tarinan mukaan minulta on jäänyt kuulematta Hyyrynen & Hyyrysen laulu allekirjoittaneesta, koska olen hortoillut jossakin baarin puolella. Toivottavasti se on tallentunut johonkin teknologiseen vempaimeen.

K: Miekin kuulemma missasin rajut jatkot, joissa ei sikailulta, lasinsiruilta ja virtsalta säästytty. Mutta parin liian hektisen päivän, ja aivan kahelin keikan jälkeen tämä oli ainoa vaihtoehto järjissä pysymisen kannalta.

H: Valitettavasti Hyyrynen & Hyyrynen esiintyvät vain hetken katoavassa limbossa! Kiitos Teräsbetonin, oli keikan jälkeen mukava mahdollisuus rentoutua ihmisten moikkailun ja ihmiselämän piloilledokailun merkeissä musiikin vielä soidessa livenä. Tuoreeltaan Medialouhokselta valmistunut Metalliolut-musiikkivideo sai yhtyeen Jarkon ja Jarin hyväksynnän. Tuli nääs kyseinen pätkä kässäröityä, ohjattua ja leikattua. Jännitti pikkaisen näyttää tekelettä takahuoneen hektisessä&voimallisessa sfäärissä juuri keikan heittäneille bändiläisille, mutta hitto, hyvä oli palaute. Pojat naureskelivat oikeissa kohdissa lemiläiselle särä-glorialle ja käsiä käteltiin. Oluet kattoon, porukka saunaan, tussilla tatuointeja pitkin kehoa koko porukalle, improlauluja, kaatuilevia ihmisiä ja esineistöä, huutoa, tupakansavua… Rock’n roll!
On juhlan aika!