Kauden huumori irtoaa Zaanilta. Mukana kuvioissa myös Hyrkkälä ja Ande.H: Vittu mikä turnee. Kahdeksan iltaa. Täböillä ruudeilla joka kanuuna, joka ilta. Joka yö turvat. Megaslärbät. Oliko pikkasen tyhjähkö takin sisältö? Silti, Suomen mustin suurkaupunki piti kyykyttää. Hinnalla millä hyvänsä. Hommaan tarvittiin huumorin ammattilainen. Tällä kertaa se oli Zaani, tuo mielipuoli Kouvostoliiton ranskis.

K: Miun uusi idoli, Rytmihäiriön Otto, käppäili hotelliaamiaiselle kahdeksan aikoihin laulellen omia sanoja radiobiisien mukana: ”Olen vaarallinen, ANTIKRISTILLINEN…”. Tädit olivat kummissaan. Aamunaurut, parhaat naurut. Edellisenä päivänä mies oli käynyt paikallisesta kaupasta kyselemässä halpaa vesuria, koska ”se tulee velkojen perintään”. Myyjä valitteli ettei heillä ole kuin näitä Fiskarsin kalliimpia…

P: Kake kävi ennen keikkaa Kärppien pelissä.

K: Kake kävi ennen keikkaa Kännien pelissä.

H: Kake kävi kämmien keikalla.

E: Niin kävi. Hyvät puolet: FM:n Ipi ja Stam1nan tekniikan Junior pääsivät näyttämään kyntensä punkissa (Jäteputkiperse) ja rässissä (Parkkitehti). Huonot puolet: [nyt jos koskaan pitäisi saada Kaken kommentti asiaan]

K: Hyvä keikka myö taidettiin kuitenkin vetää? Ainakin yleisö taputti. Sitä en tiedä kuinka moneen yleisöstä se upposi, koska kyllähän koko keikka oli alusta asti aikamoista kujeilua ja kikkailua, välillä enemmän ja välillä vähemmän soiton kustannuksella.. Esim Tsunamin fiilistelyn stemmoista ei oikein tullut hevonvittuakaan, kiitos Jarkon joka heitteli meikäläistä viinirypäleillä, hehee. Mutta sellaista on rock’n’roll reality 2010 marraskuisessa Suomessa.

H: Olihan siellä Perttilän Jannen pyroshow’t ja kaikki Erilaisen rakkauden todistajassa! Myöhän tehtiin Mokomille Punaisten kukkojen joukkohyökkäys lavalle ja Rytmihäiriölle jos jonkinlaista ”taustalaulantaa” useassakin biisissä, ja se Saikkosen moshpit on stage. Kostoksi tulivat sitten S-ryhmän bileisiin kiekumaan jos mitäkin sillon tällön. Aikamoista hulabaloota. Summaten voisi sanoa, että tälle kiertueelle oli räätälöity aikamoinen taidepläjäys biisilistaksi. Voipi olla, että kevään/kesän keikoille joutuu taas vähän viilaamaan settiä. Mutta näin tällä kiertueella. Taide pitkä, kärsivällisyys lyhyt!

E: Eikä mitään sieviä hotelliöitä tähän väliin enää! Kun kamat oli pakattu, lähti bussi kohti etelää. Viinaa naamariin sen verran kuin suinkin jaksoi. […] ”Herää, ollaan Jyväskylässä.”

H: Joo, palaaminen Tourilta kuuluu kyllä ihan yhtä suurena osana tarinointia tähän yhteyteen. Kelaapa seuraavaa itsesi kohdalla: Dokailet kolme pitkää iltaa putkeen keskellä viikkoa, viimeisenä iltana tissuttelet, hikoilet, vapiset, pelkäät ihmisiä, ihmisiä on jatkuvasti ympärilläsi ja rakennuksessa yhteensä reilusti yli tuhat päätä. Heität keikan illan viidentenä bändinä, aamuyön puolella, aloitat kaatamisen. Kamat paketoidaan, ahdetaan ajoneuvoihin ihmisten kanssa. Alkaa siirtymä etelään. Jyväskylässä, useiden tuntien päästä purkaudut ulos, samoin bändin backline, joka lastataan toiseen, pienempään bussiin. Sillä sitten Lemille. Kamojen purku. Lisää kaman purkua Lappeenrannassa. Sitten kahta kitaralaukkua ja jättimäistä putkisäkkiä raahaten kotio, missä kissa vaatii äänekkäästi huomiota. Syötä kissa. Itke vähäsen. Sammu, nuku 14 tuntia putkeen, yhdellä lyhyellä ruokailupaussilla. Lähde Pulkkisen Tuomon kanssa ruotsinlaivalle. Kaikki alusta.Kiertue ohitse. Kuva otettu hetki ennen sammumista.K: Kiitos kaikille asianomaisille, kiertue ja tämä vuosi oli upea.