KP: Yöllä nettisivupäivityksen lisäksi kuvasimme hotellihuoneessamme alastomuutta. Aamulla heräsimme, laitoimme radion auki ja siellä laulettiin Babylonista. Samoin myös seuraavassa biisissä. Katsoimme Emilin kanssa toisiamme syvälle silmiin – nimittäin perssilmiin.

H: Mie tiesin että se Jameson oli virhe. Sekä kotisivujen päivittäminen yöllä. Sekä kaikki huoneen 212 (huoneen numerosta ei varmuutta) tapahtumat. Sekä lähes kaikki muukin toiminta Himoksen välispiikeistä yhtyeen keikkabussiin nousemiseen ylipäätään.

KP: Kiirettä ei ollut, joten matkamme Jämsästä Kauhajoelle kesti 7 tuntia. Hotellille saunaan, syömään ja festarialueelle kympin jälkeen. Olo oli useilla yhtyeen jäsenillä (alkoholistikolmikko) sanoinkuvaamattoman kauhea. Todella paha.

H: Koska torstaina oli miun syntymäpäivät, oli yössä käyty jo mustareunaisia kauhuäyräitä myöten huli pulskis. Kammottava juhannus oli vasta aluillaan.

KP: Keikkaan valmistauduimme muutamilla hitleröinneillä, valkovenäläisillä ja itkemällä toistemme olkapäitä vasten. Itku loppui kun Kake näki tämän ja veteli meitä turpaan. Lavalle mars.KP: Keikka oli helvetin hyvä, vaikka neljän ensimmäisen biisin ajan otti sydämestä aivan perkeleesti, ja viidennessä biisissä kipu levisi sieltä vatsan seutuville. Vaan mikäs teet, kun on työt tilattu, pakko painaa täysillä. Ja hyvinhän sekä myö että yleisö loppujen lopuksi painettiinkin. Itseasiassa aivan helvetin hyvin! Mahtavat fiilikset jäi tästä keikasta. Tämän jälkeen ankara bailauksen yrittäminen ja pikakännit olivat tosiasia. Kannatti. Tätä kirjoittaessa vastaavaa oloa ei ole ollut sitten Sakara tourin kummitus/ruumisrapulan jälkeen.

Vittu paras juhannur ikin!H: Miulla on hienoja muistoja nuoruusajan Nummirockista, eikä tämäkään piipahtaminen tuottanut poikkeusta kaavaan. Ennen tunnelma rakentui erittäin vahvalle pohjalle sateessa telttailun, piinaavan ja hellittämättömän jumputuksen ja lämpimän kaljan triangelissa. Nyt oli hellittämättömän bailaamisen ja matkustamisen, piinaavan ja hellittämättömän (omatekoisen) jumputuksen ja liiallisen kaljan tuska. Helvetin hieno keikka hienolle yleisölle, poikkeuksellisen kylmä sää, mutta rajua taistelua asian eteen… näillä resepteillä reissusta kuitenkin selvittiin. Valitettavasti henkilökohtaisesti fyysinen ja psyykkinen kunto alkoi esiintymisen jälkeen olla jo sitä luokkaa, ettei juhlaan lavan ulkopuolella ollut mitään edellytyksiä. Äkkiä hotellin sänkyyn ja ankarat tärinät päälle. End of my story.